Quote (kuzdithom @ Oct 31 2011 10:38am)
gondolom amikor kilépsz akkor lezajlik megint a login, vagy csak valami ellenőrzés hogy be vagy-e logolva, és ennek időlimitje van, és a torrent megeszi a neted annyira hogy ezen kívül essen a játék.
torrent off
80 megás netem van, cs-ben 7 megás feltöltés mellett is 12es pingem van német szerverre

És ha torrent megy, történnek egyebek is: ha kilépek egy játékből, 4 kliensből legalább 1nél jó 50% esély van arra, hogy totál kifagy. Még: ha rányomok a battle.net gombr,a belogolok egy accra, de már a karilapról viszalépek(wrong acc v bármi) akkor ha megint rányomok a battle.net gombra, kiírja, hogy használom a saját cd keyem. És egészen 3 percig nem enged belogolni, csak utána. Ugyanez történik, ha kifagyás van, és ctraltdellel bezáratom a programot. Emellett, észrevettem, hogy ha vki belogol a cd keyemre(tesómnak van meg, havonta kb 1x használja) akkor annak nem azt írja ki, hogy foglalt, hanem simán betud logolni, és engem kibasz c/i-vel, majd cd key by use...
Ha kilépek torrentől, eltelik pár perc, és ez mind nyomtalanul eltűnik. Nincs fagyás, nincs cd keyuseloszar, nem főmenüre dob ki, semmi.