Quote (Genthor @ 29 Sep 2011 19:37)
Bemásolom ide is a problémám, hátha itt tud valaki megoldást rá.
A kliensben (utorrentet használok) a tracker állapotánál ez az üzenet szokott megjelenni, ha fe/feltöltés közben netezek/játszom valami online játékkal: A szoftvercsatorna-művelet nem hajtható végre, mert a rendszerpufferben nincs elég hely, vagy mert egy várólista megtelt. A torrentek pirosak lesznek, leáll a le/feltöltés. Ilyenkor (bocs, de nem tudom másképp megfogalmazni) "lefagy" a net is, nem tudok semmilyen oldalt megnyitni. A kliens leállítása (leállítás után a feladatkezelőben bent marad, ott is ki kell lőni) nem oldja meg a dolgot, csak a gép újraindítása segít. Digis netem van, hiába bontom a kapcsolatot és csatlakozom újra, az kevés.
Teszteltem routerrel, router nélkül, tűzfallal, tűzfal nélkül, másik hálókártyával, böngészővel és ezek különböző kombinációival, felraktam újabb verziójú klienst, op. rendszert újratelepítettem, nem segített. Google-lel sem találtam megoldást a problémára.
Szóval vagy a kliens fut, vagy netezek/játszom. Együtt nem megy a dolog.
(inb4 kapcsold ki a gépet, go out get rl)
Quote (hedgehogsword @ 29 Sep 2011 20:40)
Quote (Genthor @ 29 Sep 2011 22:39)
Már próbáltam korábban és nem segített. De azért köszi.
Évek óta random portbeállítással torrentezek, ez a jelenség nemrég kezdődött. Az 5000 alatti portra állítás sem működik. És igen, XP SP2-m van.
Végre sikerült szereznem egy laptopot. Rádugtam azt is a routerre, azzal simán, gond nélkül töltögetek fel-le. Úgyhogy várok mindenfajta ötletet, hogy mi baja lehet a gépemnek.
kék szöveg: A probléma már odáig fajult, hogy egyáltalán nem indíthatom el a klienst, különben bye-bye net.
A laptop és az asztali gép között másoltam fájlokat (D2-t ofc, nn rl), közben a laptopon gond nélküli folyamatos volt a "vásárlás". El akartam indítani az asztali gépen a D2-t (still nn rl, autmatikusan csatlakozik, skiptobnet-es a parancsikon), ez rögtön megfektette a kapcsolatot a két gép között, illetve az asztali gép és a net között.
Help.