Quote (lMaD @ 25 Aug 2011 21:51)
Sziasztok!
Olyan problémám lenne a tesóm gépével, hogy amikor bekapcsolom többször újraindítja magát, s kb harmadik indításra indul el a windows.
Van amikor elindul és kékhalál, s újraindul megint. Jelenleg 2*2gb-os kingston 1333mhz ram van benne szal menni kéne dualban(teljesen ugyanaz), de
így is kékhalál, ha meg nem abba a slotba teszem, vagy cserélgetem bennük el sem indul a gép( képernyőn nem látok semmit, de ventillátorok mennek.
Ma hoztam haza a szervízből az alaplapot, azt mondták nekik teljesen hibátlan volt, mondom ok beletettem a g épemből 1db 4gb-s corsair ramot, s ugyanazok a tünetek, 1 slotot fogad el.
A két 2gb-s ram-t beadtam szervízba, de tuti nem találnak hibát. (Amúgy aqua-ból vettük tavaly a gépet. Furcsa hogy amit onnan vettünk szar volt, iponos meg hibátlan.)
Köszi előre is
erre annyit tudok mondani hogy a h4890-emet beadtam iponba úgy, hogy még le is videóztam hogy csíkozódik és meghal (2 gépben is !! volt róla videó) és 2 hét múlva(amikor már nem volt rá garancia) hívtak fel hogy holnap jöhetek érte és nincs vele semmi baj ... pff