Quote (ecneB @ Sat, 1 Aug 2009, 13:26)
Megkérnélek, hogy kicsit olvass vissza. Segítséget kért, többen is megtettük, többek között én is. Ő olt le, hogy minek postolok hülyeséget, dihep is elmagyarázta, hogy ott az spd fül. Ezek után mit szóljak mégis?! Egy kibaszott köszönömöt nem képes kiköhögni a legtöbb itteni segítséget kérő user, és akkor még nekem legyen lelkiismeret-furdalásom? Érdekes... Paszulykának is végig segítettem, hogy ne basszon rá gépvásárlással, persze a sok nagyon hozzáértő egyén küldte a hülye dumát, mert az jó. Amd robban és hasonló urban legendek.. Én érezném magam szarul, ha szerencsétlen gyerek elbassza a kis nehezen összekuporgatott pénzét. Persze segítek és baszik megköszönni, amikor odaírom, hogy szívesen, még akkor sem esik neki le.
Akkor lenne igazad, ha folyamatosan csak elküldeném a picsába az embereket, hogy mekkora sötét tuskók, de azt hiszem, egy-egy ilyen kitörés belefér, főleg, amikor már alapból paraszt módon állnak hozzá a dolgokhoz azok, akik segítséget kérnek. Nem tudom te hogy vagy vele, de azért egy köszönöm szócskát elvárna az ember, legalábbis jól esne, ha már önszántából segít. Érdekes fleSs kolléga egyből megköszönte, hogy segítek neki, minő meglepő, a normális embernek nem esik nehezére kiadnia ezt magából.
Azt hiszem, erre is választ adtam.
hallod ne zavarjon hogy megköszöntem miután odaírtad hogy szívesen..
késő volt és nem voltam a toppon