Quote (Paszulyka @ 17 Aug 2011 14:23)
a kis oldalaknak jobban hiszek, akiknek túl kicsit, hogy lefizeség őket, és nincs webshopjuk se, mer nem érdekük tolni valamelyiket.
A teszteket meg csak akkor veszem figyelembe, ha tudom milyen játékokat teszteltek, mert ha letesztelik mondjuk az lp2 és a crysis játékokat, majd mellé 3 naturalt, akkor temészetesen más eredményt kapunk, mintha az f12010 és más amds címekkel tesztelnek.
A prohardveres tesztben külön le van vezetve mi melyik oldalon áll és ki van egyenlítve, valamint, kihagytak egy játékot, aminél, ha átírod a cfgben az amdt nvidiára, akkor az amd kártyák 20%-t gyorsulnak és a lemaradás helyett még meg is verik a geforcet.
A nagy nemzetközi tesztoldalak nagy szarok mind. A cm 212+ hűtője is nagy szar, mégis tolják. $$
Vannak nála jobban vele egy árban. Ha tesztet akarsz akkor az első lépés kiválasztani azokat, amiknek nincs érdekében hazudni.
tehát legyen elég kicsi ahhoz, hogy ne figyeljenek rá a nagyok, és ne legyen webshopja sem, mert akkor azt nyomja amire több a haszna, vagy amire a beszállító kéri.
Ezért például a prohardver jó. De a techpowerupot inkább hanyagolnám.
Vagy ha megnézem az eredményeket a furmark oldalán, ott a gépemmel leverem a 480as kártyákat. az 570el meg partiban vagyok. 6950 van nekem.