d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Informatikai Kérdések
Prev137383940411214Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 279.00
Aug 1 2009 05:26am
Quote (Genthor @ Sat, 1 Aug 2009, 12:20)
Én a fórumokban történő hozzászólásokhoz is bevezetném, hogy ki lehessen szűrni a hozzád hasonló randomokat, akik azt hiszik, ha valamihez kicsit jobban értenek egy adott témában, akkor már leszólhatnak másokat.

Megkérnélek, hogy kicsit olvass vissza. Segítséget kért, többen is megtettük, többek között én is. Ő olt le, hogy minek postolok hülyeséget, dihep is elmagyarázta, hogy ott az spd fül. Ezek után mit szóljak mégis?! Egy kibaszott köszönömöt nem képes kiköhögni a legtöbb itteni segítséget kérő user, és akkor még nekem legyen lelkiismeret-furdalásom? Érdekes... Paszulykának is végig segítettem, hogy ne basszon rá gépvásárlással, persze a sok nagyon hozzáértő egyén küldte a hülye dumát, mert az jó. Amd robban és hasonló urban legendek.. Én érezném magam szarul, ha szerencsétlen gyerek elbassza a kis nehezen összekuporgatott pénzét. Persze segítek és baszik megköszönni, amikor odaírom, hogy szívesen, még akkor sem esik neki le.
Akkor lenne igazad, ha folyamatosan csak elküldeném a picsába az embereket, hogy mekkora sötét tuskók, de azt hiszem, egy-egy ilyen kitörés belefér, főleg, amikor már alapból paraszt módon állnak hozzá a dolgokhoz azok, akik segítséget kérnek. Nem tudom te hogy vagy vele, de azért egy köszönöm szócskát elvárna az ember, legalábbis jól esne, ha már önszántából segít. Érdekes fleSs kolléga egyből megköszönte, hogy segítek neki, minő meglepő, a normális embernek nem esik nehezére kiadnia ezt magából.

Quote (CyberPunk666 @ Sat, 1 Aug 2009, 12:21)
mondjuk egy segitsegkero temaban vkit azert lefikazni, mert kerdez eleg fail dolog.

Azt hiszem, erre is választ adtam.

This post was edited by ecneB on Aug 1 2009 05:44am
Member
Gold: 7,149.00
Aug 1 2009 05:39am
Quote (ecneB @ Sat, 1 Aug 2009, 03:55)
:D:D:D

akkora balfasz, hogy az nem igaz.. :D:D:D

POWER USER!!!

de kajak jogositvanyhoz hasonlo dolgot kene bevezetni, annak aki gepet hasznal..

ECDL...

Quote (hun_jozef @ Sat, 1 Aug 2009, 13:41)
...és ha valaki készít neked egy siget és azt... ?

ennek télleg sok köze van az infohoz

This post was edited by hedgehogsword on Aug 1 2009 05:42am
Member
Gold: 0.00
Warn: 40%
Aug 1 2009 05:41am
Quote (CyberPunk666 @ Sat, 1 Aug 2009, 12:21)
mondjuk egy segitsegkero temaban vkit azert lefikazni, mert kerdez eleg fail dolog.

Member
Gold: 10,257.50
Aug 1 2009 06:42am
Quote (ecneB @ Sat, 1 Aug 2009, 13:26)
Megkérnélek, hogy kicsit olvass vissza. Segítséget kért, többen is megtettük, többek között én is. Ő olt le, hogy minek postolok hülyeséget, dihep is elmagyarázta, hogy ott az spd fül. Ezek után mit szóljak mégis?! Egy kibaszott köszönömöt nem képes kiköhögni a legtöbb itteni segítséget kérő user, és akkor még nekem legyen lelkiismeret-furdalásom? Érdekes... Paszulykának is végig segítettem, hogy ne basszon rá gépvásárlással, persze a sok nagyon hozzáértő egyén küldte a hülye dumát, mert az jó. Amd robban és hasonló urban legendek.. Én érezném magam szarul, ha szerencsétlen gyerek elbassza a kis nehezen összekuporgatott pénzét. Persze segítek és baszik megköszönni, amikor odaírom, hogy szívesen, még akkor sem esik neki le.
Akkor lenne igazad, ha folyamatosan csak elküldeném a picsába az embereket, hogy mekkora sötét tuskók, de azt hiszem, egy-egy ilyen kitörés belefér, főleg, amikor már alapból paraszt módon állnak hozzá a dolgokhoz azok, akik segítséget kérnek. Nem tudom te hogy vagy vele, de azért egy köszönöm szócskát elvárna az ember, legalábbis jól esne, ha már önszántából segít. Érdekes fleSs kolléga egyből megköszönte, hogy segítek neki, minő meglepő, a normális embernek nem esik nehezére kiadnia ezt magából.

A CPU-RAM-os hozzászólását nem vettem észre, sajnálom. De ahelyett hogy rejtvényezel, ennyi erővel is odaírhattad volna, hogy a Memory-SPD fülek környékén nézzen szét. Ráadásul kicsit félrevezető a kép a bekeretezett részekkel, először én sem értettem, hogy minek keretezted be a CPU-ra vonatkozó részeket, amikor a memória volt a kérdés. Csak később jöttem rá egy másik postnál, ahol látszott a kép neve, hogy így linkelted be valahonnan.

Kieg.:
Én nem a köszönömökért szoktam segíteni. Ha megköszöni, megköszöni, ha nem, akkor nem. Nem fogok miatta álmatlanul forgolódi éjszaka. :D Már annak is örülök, ha segíthettem. Ez tisztára olyan, mint egyes t0rrent oldalakon, ahol egyesek egyenesen elvárják, hogy a letöltő megnyomja a "Köszönöm" gombot és még ő van megsértődve, ha nem teszik.

Kieg2.:
Sorry for szóismétlések.
Member
Gold: 3,555.00
Warn: 30%
Aug 1 2009 06:44am
Quote (hun_jozef @ Sat, Aug 1 2009, 12:41pm)

vergödsz
vergödsz
vergödsz
vergödsz
vergödsz
Member
Gold: 1.00
Aug 1 2009 06:46am
Quote (hun_jozef @ Sat, 1 Aug 2009, 13:41)

ha odabaszod ra h simerong es abban a formaban talalod ahogy akkor ...

de ne offoljunk ebben a temaban... nem arra van.

This post was edited by CyberPunk666 on Aug 1 2009 06:46am
Member
Gold: 10.66
Aug 1 2009 06:09pm
Quote (Genthor @ Sat, 1 Aug 2009, 14:42)
A CPU-RAM-os hozzászólását nem vettem észre, sajnálom. De ahelyett hogy rejtvényezel, ennyi erővel is odaírhattad volna, hogy a Memory-SPD fülek környékén nézzen szét. Ráadásul kicsit félrevezető a kép a bekeretezett részekkel, először én sem értettem, hogy minek keretezted be a CPU-ra vonatkozó részeket, amikor a memória volt a kérdés. Csak később jöttem rá egy másik postnál, ahol látszott a kép neve, hogy így linkelted be valahonnan.

Kieg.:
Én nem a köszönömökért szoktam segíteni. Ha megköszöni, megköszöni, ha nem, akkor nem. Nem fogok miatta álmatlanul forgolódi éjszaka. :D Már annak is örülök, ha segíthettem. Ez tisztára olyan, mint egyes t0rrent oldalakon, ahol egyesek egyenesen elvárják, hogy a letöltő megnyomja a "Köszönöm" gombot és még ő van megsértődve, ha nem teszik.

Kieg2.:
Sorry for szóismétlések.

Én úgy tudom, hogy ha sokan/minél többen megköszönnek egy torrentet, akkor azért +pont jár --> legalábbis, ahol fentvagyok(ncore & bithu), mintha így lenne. Valamelyiken tuti, mert valahonnan szedem ezt a hülyeséget. ^^
Member
Gold: 862.50
Aug 1 2009 06:47pm
Quote (ecneB @ Sat, 1 Aug 2009, 04:59)
Amugy, ha csak ennyi info kellett neki, hogy hány mhz-es a ddr2 ram, akkor nem lett volna jo 'parasztos' megoldas, ha megnezi a ramokon a cimket? :DDD
Kajak paraszt army_hun jutott az eszembe, amikor betalalt pm-ben, hogy mit szolok a gephez, amit osszerakott.. ddr1 ram, s478-as alaplap es c2d proci mindezt megfejelve egy pcie-es vga-val.. :DDD

mivel a laptopon meg garancia van nem lehet leszedni a hatlapot sem.... hot mind1

igazabol azt nem ertem meg hogy mi a faszert kell leugatni ha valamit nem tud az ember?
Member
Gold: 10.66
Aug 1 2009 06:54pm
Quote (ScooleRpety @ Sun, 2 Aug 2009, 02:47)
mivel a laptopon meg garancia van nem lehet leszedni a hatlapot sem.... hot mind1

igazabol azt nem ertem meg hogy mi a faszert kell leugatni ha valamit nem tud az ember?

Mert ez ugyan az, mint a Gmail-os topic. Az egész annak a próbája, hogy tud-e a user olvasni vagy sem. Látja-e a kurva nagy memory feliratot vagy nem :wacko:
Mekkora offtopic #389
Member
Gold: 862.50
Aug 1 2009 07:18pm
Quote (ecneB @ Sat, 1 Aug 2009, 04:59)
Amugy, ha csak ennyi info kellett neki, hogy hány mhz-es a ddr2 ram, akkor nem lett volna jo 'parasztos' megoldas, ha megnezi a ramokon a cimket? :DDD
Kajak paraszt army_hun jutott az eszembe, amikor betalalt pm-ben, hogy mit szolok a gephez, amit osszerakott.. ddr1 ram, s478-as alaplap es c2d proci mindezt megfejelve egy pcie-es vga-val.. :DDD

altalaban a topicot ejjel nezem es akkor mar nem vagyok fitt ezert nem veszek eszre mindent elsore...

az everest regi volt sok minden hianyzott belole..
a cpuznel be volt keretezve a proci nem neztem meg minden reszletet.... faradt voltam es most is az vagyok

az ecdl vizsga meg lofaxra se jo...

This post was edited by ScooleRpety on Aug 1 2009 07:24pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev137383940411214Next
Add Reply New Topic New Poll