Quote (Sorvatkutyuska @ Aug 5 2020 10:33am)
Amugy tegnal ilyen erkölcsi dilemmaba kerultem
Runeket cubeoltattam ossze amikor kifagyott az alttabozas miatt a game. De mikor ujrainditottam lattam, hogy nem mentette el a progresst es csinalhatom a runeket ujra. Ez eloszor bosszantott de rajottem h rwnel is mukodik, rerolloztam egy spiritet.
A dilemmám meg az h nem akarok csalni, se mh semmi, de kozbe meg ehhez nem hasznalommk kulso programot szoval akkor most csalas? Ennyi erovel csben kinyiratni diablo clonet is csalas, nem? Csakmer egyszerre csalogató is a reroll lehetosege ll egy cta-nal, masreszrol meg ott van h ugye nem veletlen lett ez ugy kitalalva h ne rudj utana változtatni...
Hat idk, single playerben csak az csalas amit te magad annak fogsz fel.
Nekem jobb erzes ugy egy magas roll rw-vel rohangalni, hogy ad 1) en grindoltam ki, ad 2) elsore ilyen szep lett

(barcsak)
Az rngjesus eleg jofej volt eddig veled, ha hell hf-en tudnal gul-t rollolni (azt is tudnad rollbackelni nyilvan), akkor lenne egy hoto enigma shako zaka setupod hammerra 1 het jacci utan, az azert eleg durva lenne, mert mondjuk reset utan bneten is csak a gazdagabb emberek rohangalnak ilyen gearben
De ha kesz a smiterem, en is utok majd ket annit, es csak anyit fogok csinalni, hogy otthagyom ejszakara a jatekot, ami beneten azert nem lenne ennyire tuti, szoval tedd fel a kerdest magadnak, mitol lenne funabb a jatek, 6 bo cta, vagy az erzes, hogy azt a 2 b ctat kemeny munkaval hoztad ossze