d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Fej és Vis Féle Neaddfel Wt Topik
Prev12345690Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
Aug 3 2020 02:51pm
Quote (Fej @ Aug 3 2020 09:59pm)
4 percben benne van is h eladom a cuccokat, meg hat nem sietek :D

3-5 perc lehet egy run kb, de 10+ utan belejon az ember es 3 alatt lesz a legtobb

annyi h ha hcban amplifyt dobnak rad jobb ha felmesz a faluba, ilyenekkel nyilvan megy az ido

cold sorccal siman leutotted dct? en talan 15 eve utottem ki 2-3 annit, kurvara nem emlekszem mar milyen eros

mondta masik topicban is, hogy cs-ben spawnoltatta, behuzta kozepre, megolte a seal bossokat, es a DC meghal magatol, es ha kozel van dob annit
Member
Gold: 0.00
Aug 3 2020 02:58pm
Quote (Fej @ Aug 3 2020 09:59pm)
4 percben benne van is h eladom a cuccokat, meg hat nem sietek :D

3-5 perc lehet egy run kb, de 10+ utan belejon az ember es 3 alatt lesz a legtobb

annyi h ha hcban amplifyt dobnak rad jobb ha felmesz a faluba, ilyenekkel nyilvan megy az ido

cold sorccal siman leutotted dct? en talan 15 eve utottem ki 2-3 annit, kurvara nem emlekszem mar milyen eros

Krva eros meg a static se er semmit

Nem is oltwm meg, csben kinyirattam, leirtam masik topikba
Member
Aug 4 2020 01:50am

végre mephi dobtál valami használhatót

A defet már le is szarom h perf. :D
Member
Aug 4 2020 02:01am
Quote (Sorvatkutyuska @ 4 Aug 2020 09:50)
https://i.imgur.com/xP4Ung2.png

végre mephi dobtál valami használhatót

A defet már le is szarom h perf. :D

gg

milyen armor van rajtad?
Member
Aug 4 2020 03:13am
Quote (Fej @ Aug 4 2020 10:01am)
gg

milyen armor van rajtad?

wealth v mi a tököm
100 mf
Member
Aug 4 2020 05:52pm
Na, hogy legyen ellen bélda is, 500 run LK run után az eredmény: Lem. Ennyi. ráment majdnem 4 órám, a csuklóm kész, és csak a gemek estek halomra, meg a kis runek. Remélem a nem elhasznált luck holnap egy gul hell hf-ben jön vissza. De még egy ist is jó.

This post was edited by Sorvatkutyuska on Aug 4 2020 05:52pm
Member
Aug 5 2020 02:33am
Amugy tegnal ilyen erkölcsi dilemmaba kerultem

Runeket cubeoltattam ossze amikor kifagyott az alttabozas miatt a game. De mikor ujrainditottam lattam, hogy nem mentette el a progresst es csinalhatom a runeket ujra. Ez eloszor bosszantott de rajottem h rwnel is mukodik, rerolloztam egy spiritet.

A dilemmám meg az h nem akarok csalni, se mh semmi, de kozbe meg ehhez nem hasznalommk kulso programot szoval akkor most csalas? Ennyi erovel csben kinyiratni diablo clonet is csalas, nem? Csakmer egyszerre csalogató is a reroll lehetosege ll egy cta-nal, masreszrol meg ott van h ugye nem veletlen lett ez ugy kitalalva h ne rudj utana változtatni...
Member
Gold: 5,390.00
Aug 5 2020 03:03am
Quote (Sorvatkutyuska @ Aug 5 2020 10:33am)
Amugy tegnal ilyen erkölcsi dilemmaba kerultem

Runeket cubeoltattam ossze amikor kifagyott az alttabozas miatt a game. De mikor ujrainditottam lattam, hogy nem mentette el a progresst es csinalhatom a runeket ujra. Ez eloszor bosszantott de rajottem h rwnel is mukodik, rerolloztam egy spiritet.

A dilemmám meg az h nem akarok csalni, se mh semmi, de kozbe meg ehhez nem hasznalommk kulso programot szoval akkor most csalas? Ennyi erovel csben kinyiratni diablo clonet is csalas, nem? Csakmer egyszerre csalogató is a reroll lehetosege ll egy cta-nal, masreszrol meg ott van h ugye nem veletlen lett ez ugy kitalalva h ne rudj utana változtatni...

Hat idk, single playerben csak az csalas amit te magad annak fogsz fel.

Nekem jobb erzes ugy egy magas roll rw-vel rohangalni, hogy ad 1) en grindoltam ki, ad 2) elsore ilyen szep lett :D (barcsak)
Az rngjesus eleg jofej volt eddig veled, ha hell hf-en tudnal gul-t rollolni (azt is tudnad rollbackelni nyilvan), akkor lenne egy hoto enigma shako zaka setupod hammerra 1 het jacci utan, az azert eleg durva lenne, mert mondjuk reset utan bneten is csak a gazdagabb emberek rohangalnak ilyen gearben

De ha kesz a smiterem, en is utok majd ket annit, es csak anyit fogok csinalni, hogy otthagyom ejszakara a jatekot, ami beneten azert nem lenne ennyire tuti, szoval tedd fel a kerdest magadnak, mitol lenne funabb a jatek, 6 bo cta, vagy az erzes, hogy azt a 2 b ctat kemeny munkaval hoztad ossze :D
Member
Aug 5 2020 03:17am
Quote (jarabekg @ Aug 5 2020 11:03am)
Hat idk, single playerben csak az csalas amit te magad annak fogsz fel.

Nekem jobb erzes ugy egy magas roll rw-vel rohangalni, hogy ad 1) en grindoltam ki, ad 2) elsore ilyen szep lett :D (barcsak)
Az rngjesus eleg jofej volt eddig veled, ha hell hf-en tudnal gul-t rollolni (azt is tudnad rollbackelni nyilvan), akkor lenne egy hoto enigma shako zaka setupod hammerra 1 het jacci utan, az azert eleg durva lenne, mert mondjuk reset utan bneten is csak a gazdagabb emberek rohangalnak ilyen gearben

De ha kesz a smiterem, en is utok majd ket annit, es csak anyit fogok csinalni, hogy otthagyom ejszakara a jatekot, ami beneten azert nem lenne ennyire tuti, szoval tedd fel a kerdest magadnak, mitol lenne funabb a jatek, 6 bo cta, vagy az erzes, hogy azt a 2 b ctat kemeny munkaval hoztad ossze :D

Pontosan ez a dilemma :D

Valahol ott tartok, hogyha pl cta-nál 1est rakok ki akkor rohadjálmeg és újra csinálom dühből,d e ha 3ast 4est v ilyesmi akkor nem. Elbaszott logika, olyan döntés h inkább nem döntök, de na. :D
Member
Gold: 0.92
Aug 5 2020 04:42am
amúgy d2t maga hogy nyomjátok, legit bnetrol vagy ncore?
Go Back To Magyar Topic List
Prev12345690Next
Add Reply New Topic New Poll