Quote (bamboo @ 19 May 2011 23:05)
laptopot még nem szedtem szét, feltételeztem h mindent passzív hűtéssel látnak el a szűk tér miatt, és egy ventilátor van, ami kivezeti a házból a levegőt. én nem mondtam olyat h a notebookban nincs ventilátor, annyit mondtam h szerintem a cpu-n passzív hűtés van. (amit még mindig így gondolok, utána is fogok nézni)
elmondanád mégis milyen kárt tudok tenni egy laptopban ha nekiesek sűrített levegővel?
amúgy te egy rendkívül kedves ember vagy, mindenkivel így beszélsz?
Csak a hozzád hasonló baromi értelmesnek tűnő embereket tisztelem meg ezzel a kiváltsággal. Van passzív hűtésű notebook, de ez csupán elenyésző hányadát képezi a notiknak.. Bontsd szét, s meg fogod látni, hogy igenis ott pihen rajta egy apró ventilátor a cpu-n csücsülő bordán/heatpipe-on.. Egy szóval nem állítottam, hogy kárt teszel a gépben (persze szélsőséges esetben ez is bekövetkezhet), mindössze annyit merészeltem mondani, hogy effektíve nem sokat segít egy az általad tanácsolt tisztítási mód (valamennyit persze igen), mondhatnám azt is, adsz a szarnak egy pofont.. Így már remélem jobban érthető (számodra is)..