Quote (CyberPunk666 @ 10 May 2011 19:10)
firefox lol... kettőt postolok chromeval, mire a firefox betölt...
FF4? az nálam gyorsabb mint bármi más atm
btw help, nem tudok játszani már semmivel rendesen amihez jó gép kell

újraindul a gépem game közben, és nem tudom mitől :/ nem sűrűn, eddig 3 gameben csinálta: league of legends (kezdetben amíg nem volt egy config file teleírva a mappájában, rögtön indulási képernyőjénél csinálta, a kliens indulása helyett restart, azóta már elindul a kliens, de néha játék közben még mindig újraindulgat random helyeken), assassins creed 2 (ebben is, az első videónál már ahol a gyerek születik pl újraindulgatott, mikor azon túljutottam lehetett vele játszani de megin újraindult), dragon age: origins (ez faszán ment sokáig, most eljutottam benne egy nagy trollhoz, és itt indulgat újra eddig 4szer, mintha csak a textúrájával vagy a hangjával lenne baj, dunno, sosem pontosan ugyanott indul újra.. )
gép stats ha kell: ati radeon hd4890 1024mb videokari, intel 2magos 3mb cache proci, 2x2gb ddr2 1066 ram, 630w HKC táp, win7 prof etc.
amit próbáltam, szóval inb4:
- videokártya driver frissítés, régebbi felrakás, etc, nem, semmi köze hozzá
- op.rendszer újratelepítés
túlmelegedés nincs, 75fok felé nem ment a videokártya, proci alaplap 60 körül, néztem biosban rögtön újraindulás után
nem kékhalálozik, windowsban kiszedtem a system failure esetén történő restartot, simán csatt újraindul mintha áramszünet lenne
fingom sincs what to do :/
This post was edited by hedgehogsword on May 11 2011 09:31am