Quote (hihorob @ 11 Apr 2011 15:32)
igen, erre is gondoltam, dunno
sztem kurvara folosleges egy 10 eves alaplapot leirni (abbol ugyis csere lesz elobb-utobb

itt kezdodik az hogy total uj gep kene, de en meg mindig hiszek abban, hogy olcsobban megusznam), nyilvanvaloan a mai procikhoz mar mas kell, de majd leirom estefele.. nem konkret procira gondoltam, mert ez szubjektiv (is), de ha azt is tudsz mondani akkor oki
akkor maskor fogalmazd meg normalisan, hogy mi a nyomorod. az elso postodbol szamomra az derult ki, hogy uj procit akarsz, de csak legvegso esetben valtanal platformot..
nagy az isten allatkertje..
Quote (hihorob @ 10 Apr 2011 23:45)
hihoz, ugy dontottem (mar vagy masfel eve, de lassan cselekedni fogok!), hogy vennek egy uj processzort a gepembe (=csere), bar az is lehetoseg, hogy teljesen ujat veszek, de atm megvagyok elegedve azzal ami van, a procin kivul, szal zerocare.. a kerdes az, hogy mit ajanlotok, mi a divat, mit ne vegyek, stb.. alap dolgokra kell, nem kell eromu, bar szoktam jatszani is (foleg azert ujitanek), pl. szeretnem, hogy d3 elfutna a jovoben. persze semmi info sincsen, hogy milyen igenyu lesz, szal ez nem egy nagy viszonyitasi alap ~~.. inkabb ugy fogalmaznek, hogy egy nem elavult, korszeru, arban azert annyira nem durva, jo/megbizhato kene
insert random loli rage here