l
Quote (Aston @ 26 Mar 2011 17:20)
Hali
Barátnőmnél feltettem egy tavaly februári, nem túl eredeti W7 rendszert. Lecsutakoltuk a C meghajtót, felraktam és bootolásnál tökölt a cmd-ben és tulajdonképpen feltörte magát a rendszer vagy h. mondjam. Szóval aktiválva volt, pazar. Elméletileg én kinyomtam neki, h ne telepítsen frissítéseket, de gondolom a kedvesem bedőlt a w7 sírásának és telepítette őket, nem világosítottam fel rendesen, my fault.
A lényeg az, h a W7 feltelepítette azt a frissítést, aminek a száma 33-ra végződik és ez az a frissítés, amit ugye tilos felrakni, mert szétbassza az aktiválós dolgot.
Így is történt, barátnőmnél visít, h ma aktiválja a rendszert és stb.. A frissítést -ha minden igaz- töröltem, letöltöttem 1 loadert, amit telepítettem, de nem változott a dolog. Tegnap nem is volt több időm a dologra, mentünk el.
Távolról logmein-nel gond nélkül tudom kezelni a gépét, szóval a távsegítség ilyen formán nem gond.
A kérdésem az volna, h van a neten vmi. pontos lépésről-lépésre procedúra, h mi az istent csináljak és mit töltsek le és honnan, hogy vissza tudjam neki fordítania dolgot? Több 100Gigányi anyag van most az egyetlen C: meghajtóján, mert ragaszkodik az 1 partícióhoz és nem tudom mi tévő legyek. Neten nem sikerült értelmes dolgot találnom.
most akkor mi is a kérdés?
nekem is tört van frissítéseket is telepít aktiválva is van
szar verziójú w7et raktál fel