d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Informatikai Kérdések
Prev12582592602612621214Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 50.10
Mar 26 2011 02:09am
Quote (ScorpionLord @ 24 Mar 2011 21:26)
Szeretném kérni a segítségeteket XP-vel kapcsolatban.
Néha a Star Wars Battlefront 2-ben befagy a server és se kép se hang a játékon belül, viszont a háttérben maga a win megy rendesen, de hiába nyomok alt+ctrl+del-t, vagy alt+tab-ot,vagy alt+f4-et semmi reakció. A régi mm billentyűzetemen volt egy gomb az azonnali készenléti állapotba való váltásra, ha azt megnyomtam leállt a gép, majd ugye enter és minden rendbe jött, a sw-t is le tudtam állítani.
Viszont az új billentyűzetem sima, nem multimédiás gumi, így nincs rajta a készenléti állapot gomb se.
Nos, azt szeretném megérdeklődni, hogy az XP-n belül hol, ill. hogy lehet egy bizonyos gombhoz, vagy kombinációhoz kapcsolni a készenléti állapotra váltást?
És ha már itt tartok azt is szeretném megkérdezni, hogy az alt+f4 kombinációt hogyan lehet ráállítani az egerem egyik gombjához (gondolok itt speciel a d2 hc gyors chicken-re)?

(Nem, nemveszek új bill.-t, nagyon fasza ez ami van és nem nemfogok bot-ot használni, így is odafigyelek de jó az ha a chicken gyors.)

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Valaki esetleg?
Kérem szépen plz help.
Member
Gold: 0.08
Mar 26 2011 02:13am
chicken: az én egerem driverében be lehet állítani, de szerintem az összes normalisabb egér drivere ilyen.
Member
Mar 26 2011 02:25am
Quote (Liliomtipro @ 26 Mar 2011 10:13)
chicken: az én egerem driverében be lehet állítani, de szerintem az összes normalisabb egér drivere ilyen.

Nos, igen, van hozzá driver de mivel anélkül is mind a 17 gomb működik így neméreztem szükségét feltenni.
Viszont köszönöm szépen az ötletet, eszembe se jutott azt felrakni.
Member
Gold: 0.08
Mar 26 2011 02:29am
Quote (ScorpionLord @ Mar 26 2011 10:25am)
Nos, igen, van hozzá driver de mivel anélkül is mind a 17 gomb működik így neméreztem szükségét feltenni.
Viszont köszönöm szépen az ötletet, eszembe se jutott azt felrakni.

de amugy egy egyszerü autoit scripttel is meg lehet ezt csinalni, pl escape instant bezarja az ablakot vagy csak siman kilép a gémből.
Member
Mar 26 2011 02:33am
Quote (Liliomtipro @ 26 Mar 2011 10:29)
de amugy egy egyszerü autoit scripttel is meg lehet ezt csinalni, pl escape instant bezarja az ablakot vagy csak siman kilép a gémből.

Na ehhez kuka vagyok, de ez igazából a kissebb gondom.
A fontosabb problémám a készenléti állapot beállítása valamelyik gombra.
Eddig azt hittem nincs rajta semmi amit ne ismernék, de lassan két napja bújom az XP-t és eddig nemtaláltam megoldást erre :(
Member
Gold: 10.66
Mar 26 2011 09:20am
Hali

Barátnőmnél feltettem egy tavaly februári, nem túl eredeti W7 rendszert. Lecsutakoltuk a C meghajtót, felraktam és bootolásnál tökölt a cmd-ben és tulajdonképpen feltörte magát a rendszer vagy h. mondjam. Szóval aktiválva volt, pazar. Elméletileg én kinyomtam neki, h ne telepítsen frissítéseket, de gondolom a kedvesem bedőlt a w7 sírásának és telepítette őket, nem világosítottam fel rendesen, my fault.

A lényeg az, h a W7 feltelepítette azt a frissítést, aminek a száma 33-ra végződik és ez az a frissítés, amit ugye tilos felrakni, mert szétbassza az aktiválós dolgot.
Így is történt, barátnőmnél visít, h ma aktiválja a rendszert és stb.. A frissítést -ha minden igaz- töröltem, letöltöttem 1 loadert, amit telepítettem, de nem változott a dolog. Tegnap nem is volt több időm a dologra, mentünk el.
Távolról logmein-nel gond nélkül tudom kezelni a gépét, szóval a távsegítség ilyen formán nem gond.

A kérdésem az volna, h van a neten vmi. pontos lépésről-lépésre procedúra, h mi az istent csináljak és mit töltsek le és honnan, hogy vissza tudjam neki fordítania dolgot? Több 100Gigányi anyag van most az egyetlen C: meghajtóján, mert ragaszkodik az 1 partícióhoz és nem tudom mi tévő legyek. Neten nem sikerült értelmes dolgot találnom.
Member
Gold: 7,149.00
Mar 26 2011 09:26am
Quote (Aston @ 26 Mar 2011 17:20)
Hali

Barátnőmnél feltettem egy tavaly februári, nem túl eredeti W7 rendszert. Lecsutakoltuk a C meghajtót, felraktam és bootolásnál tökölt a cmd-ben és tulajdonképpen feltörte magát a rendszer vagy h. mondjam. Szóval aktiválva volt, pazar. Elméletileg én kinyomtam neki, h ne telepítsen frissítéseket, de gondolom a kedvesem bedőlt a w7 sírásának és telepítette őket, nem világosítottam fel rendesen, my fault.

A lényeg az, h a W7 feltelepítette azt a frissítést, aminek a száma 33-ra végződik és ez az a frissítés, amit ugye tilos felrakni, mert szétbassza az aktiválós dolgot.
Így is történt, barátnőmnél visít, h ma aktiválja a rendszert és stb.. A frissítést -ha minden igaz- töröltem, letöltöttem 1 loadert, amit telepítettem, de nem változott a dolog. Tegnap nem is volt több időm a dologra, mentünk el.
Távolról logmein-nel gond nélkül tudom kezelni a gépét, szóval a távsegítség ilyen formán nem gond.

A kérdésem az volna, h van a neten vmi. pontos lépésről-lépésre procedúra, h mi az istent csináljak és mit töltsek le és honnan, hogy vissza tudjam neki fordítania dolgot?Több 100Gigányi anyag van most az egyetlen C: meghajtóján, mert ragaszkodik az 1 partícióhoz és nem tudom mi tévő legyek. Neten nem sikerült értelmes dolgot találnom.

epic fail :(
én ha az enyém lenne, ha van még 20gb hely, összébbtolnám a C-t, aztán 20gb-re feltennék egy linuxot és akkor legalább még megvan az adat.
de gondolom az hogy linux, már alapból fúj meg no need, ha már az 1meghajtóhoz is ragaszkodik.. :D

This post was edited by hedgehogsword on Mar 26 2011 09:28am
Member
Mar 26 2011 09:27am
Quote (hedgehogsword @ 26 Mar 2011 16:26)
epic fail :(

értem.
Member
Gold: 26.00
Mar 26 2011 09:32am
Quote (Aston @ 26 Mar 2011 16:20)
Hali

A kérdésem az volna, h van a neten vmi. pontos lépésről-lépésre procedúra, h mi az istent csináljak és mit töltsek le és honnan, hogy vissza tudjam neki fordítania dolgot? Több 100Gigányi anyag van most az egyetlen C: meghajtóján, mert ragaszkodik az 1 partícióhoz és nem tudom mi tévő legyek. Neten nem sikerült értelmes dolgot találnom.

keress másik barátnőt
Member
Mar 26 2011 09:55am
Quote (ace07 @ 26 Mar 2011 16:32)
keress másik barátnőt

értem.
Go Back To Magyar Topic List
Prev12582592602612621214Next
Add Reply New Topic New Poll