Quote (Aston @ 26 Mar 2011 17:20)
Hali
Barátnőmnél feltettem egy tavaly februári, nem túl eredeti W7 rendszert. Lecsutakoltuk a C meghajtót, felraktam és bootolásnál tökölt a cmd-ben és tulajdonképpen feltörte magát a rendszer vagy h. mondjam. Szóval aktiválva volt, pazar. Elméletileg én kinyomtam neki, h ne telepítsen frissítéseket, de gondolom a kedvesem bedőlt a w7 sírásának és telepítette őket, nem világosítottam fel rendesen, my fault.
A lényeg az, h a W7 feltelepítette azt a frissítést, aminek a száma 33-ra végződik és ez az a frissítés, amit ugye tilos felrakni, mert szétbassza az aktiválós dolgot.
Így is történt, barátnőmnél visít, h ma aktiválja a rendszert és stb.. A frissítést -ha minden igaz- töröltem, letöltöttem 1 loadert, amit telepítettem, de nem változott a dolog. Tegnap nem is volt több időm a dologra, mentünk el.
Távolról logmein-nel gond nélkül tudom kezelni a gépét, szóval a távsegítség ilyen formán nem gond.
A kérdésem az volna, h van a neten vmi. pontos lépésről-lépésre procedúra, h mi az istent csináljak és mit töltsek le és honnan, hogy vissza tudjam neki fordítania dolgot?Több 100Gigányi anyag van most az egyetlen C: meghajtóján, mert ragaszkodik az 1 partícióhoz és nem tudom mi tévő legyek. Neten nem sikerült értelmes dolgot találnom.
epic fail

én ha az enyém lenne, ha van még 20gb hely, összébbtolnám a C-t, aztán 20gb-re feltennék egy linuxot és akkor legalább még megvan az adat.
de gondolom az hogy linux, már alapból fúj meg no need, ha már az 1meghajtóhoz is ragaszkodik..
This post was edited by hedgehogsword on Mar 26 2011 09:28am