Quote (lMaD @ 15 Mar 2011 11:23)
Sziasztok!
A problémám az lenne, hogy a gépem folyamatosan kékhalált produkál, gép indításakor egyből újraindul és kb csak 5.-ig bootolásra indul el. Ha az egyik memóriát kiveszem (2*2gb ram) akkor is csinálja csak ritkábban.
Voltam szervízben , bevizsgáltattam a videókártyám, memóriám és hibát nem találtak. A memóriát ha nem a két fehér foglalat valamelyikébe teszem nem indul a gép ( szal ha kék kékbe vagy 1 kék 1 fehér).
Csináltam rendszer visszaállítást, nem lett jobb.
A gépem:
Chieftec 600W táp
2*2gb kingston 1333Mhz ram
Core 2 quad 2.83ghz 12 mb cache
1tb winchester
Sapphire radeon HD4830 1gb videókártya
gigabyte p43t-es3g alaplap
Köszi előre is
az újraindulás a system boot, vagy az opreaciós rendszer bootolásakor következik be?
1,Biosban nyomj egy reset to default settingset.
a memóriát le tudod tesztelni, mégpedig, ha kikapcsolod a quick system boot opciót, így rendesen végigpörgeti a memóriát és kiderül, ha az a gond.
2, Ha a windows nem akar indulni és az dob kékhalált, akkor csökkentett módban újrateheted az összes drivet / backupolhatsz. De ilyenkor egy reinstall win lenne az igazi win.
szal előszőr azt donts el, hogy mikor hal le a gép.
ha nem tudod, akkor indulásnál kezd el nyomogatni az f8-t. Ha bejön egy windows indító menü (szöveges menü), akkor a windows a gond (kettes tanács), ha nem jut el odáig, akkor 1es tanács (ez a rosszabbik eset.)