Quote (kuzdithom @ Thu, 9 Jul 2009, 15:31)
Van egy jó régi tuner kártyám, amit most átraktunk az új gépbe, de valahogy sehogy se akar összejönni,
Connexant 2388x nek írja a rendszer, és úgy is emlékszem hoyg ez volt, csak hát a doboza nincs meg, meg semmi...
Egyedül a telepítő cd van meg, az felrakott egy programot meg a drivereket (nem ezt a programot használtam soha...), és a video megy is, de hang nincs.
Nem tudom, hogy kéne a hanghoz is külön kábel? mert a videobol 3 jön le, a tuner kártyának meg 2 bemenete van, és ebből csak az egyikbe tudom bedugni, ami a videobol lejön, sárga, gondolom az a video, hiszen az működik.
Elég hülyén írtam le mindent, de nem tudom egyszerűen mit írjak, vagy mit tudnék kezdeni vele
Van a tunerből egy kijövő hangjel, ami egy jack csatin jön ki(2 ilyen felület lesz a tuneren. 1 kimeneten 1 bemenet). A tunereken általában az antenna kábelhez közelebbi jack a hangkiemenet. Oda kéne bedugnod a jack kábeled egyik végét ill. a másik(ugyanolyan) végét a hangkártyád kék azaz line-in foglalatába. Utána a hangbeállításoknál feltolod a line-in hangerőt és értelemszerűen leveszed a némítás, majd a tuner programában kiválasztod, hogy honnan jön a jel.(line in, wave, mic, stb...)
Jó lenne, ha postolnál esetleg egy képet a tunerkártyád hátuljáról(természetesen legyen benne a képben a szexi arcod is

)