Quote (Smat @ 5 Jul 2019 18:06)
http://i66.tinypic.com/nex08.jpgUtolso gameben 17-0 voltam, 60 ponttal, legyalultam oket.
Dno hogy ezekbol mi az amit jol csinalok, de azt mar az elso game utan levagtam hogy a +XP bal also sarokban nagyon op rd 10 elott.
/e
Ja es Asia server szoval az alapbol +10 skill szerintem.
azért mert olyan emberekkel rak össze akik ugyanúgy most töltötték le a játékot és fogalmuk sincs hogy mi ez a játék csak össze vissza rakják az egységeket. te legalább rájöttél hogy 3 db 1* egységet össze lehet kombinálni 1 db 2*ért meg 3 db 2*t etc
én az első 5 mobilos autochess gamemben roundot se vesztettem mert mindenki ilyen lvl 6on faszkodott 1*es unitokkal én meg lvl 9esen forceoltam a játék egyik legerősebb stratját
a következő lépés az lenne hogy szinergiákat próbálsz összehozni, mert elég garbage lineupjaid vannak amúgy, véletlen összejött neked néhány 2es szinergia és ennyi
egy egységnek van egy faja meg egy kasztja, ha ezeket ügyesen összekombinálod akkor bónuszokat adnak vagy maguknak vagy az egész lineupodnak. pl látom megtaláltál két knightot, azok magukra raknak egy shieldet időnként amitől sokkal kevesebbet sebződnek. minél több különböző knightod van bent annál több eséllyel triggerelődik a shield, és 2/4/6 knightnál vannak a breakpointok. de mondjuk az egyik knightodnak van egy glacier kasztja amiből ha beraksz 4 különbözőt, akkor az egész lineupodnak adnak attack speed bónuszt, és így elméletileg lehet 9 egységgel egy 6os knight és egy 4es glacier bónuszod ami amúgy a játék egyik klasszikus kombója és az egyik legjobbnak számít
igazából erről szól a játék, hogy milyen ügyesen tudod összekombinálni a különböző egységeket hogy a legtöbbet ki tudd hozni abból amid van. aztán ez még megy mélyebbre is, hogy megnézed kinek milyen lineupja van és azt próbálod counterelni, milyen itemeket kire raksz, hogy érdemes pozícionálni az egységeid etc
This post was edited by MarcusD on Jul 6 2019 01:58am