Quote (-joey- @ 25 Dec 2009 09:25)
Növesszél már gerincet, ember...
"This topic was closed due to
excessive flame".
Akkor most a te gondolatmenetedet követve: Topicot nem lehet nyitni olyan címmel, amiben valakit lámának titulálok (mert az eleve spam és flame topic lesz), viszont bármi másba beleokádhatom, hogy "xy egy buzi".
Ennélfogva megkérhetem Janou-t, hogy nyisson egy topicot a cserebogarak párzási szokásairól, én meg majd a 8. postba beírom, hogy "xy az év lámája".
Nem, ne nézz hülyének pls, ez a szabály nálatok!
Mellesleg a Boldog Karácsonyt topicom címe szerintem minden volt csak szabálysértő nem. A postolók meg felfogták, hogy ez egy neked szánt ércelődés volt, és nem kezdtek el flamelni, hanem beírta mindenki, hogy "boldog karácsonyt neked is", azt szevasz. De ofc bezártad, mert te győzni akartál!

Még mindig egyszerűbb lenne, ha őszintén megmondanád, hogy nem tetszett, és ezért zártad be, minthogy itt jössz a felesleges szabályzatquotolással (lásd: URL = link).
A scammer/multi dolog alatt ricit értem, nagyon jól tudod.
Tényleg nem érdekel.
A topic bezárásánál azt nem lehet "editelni" , hogy mi legyen odaírva, viszont az indok flame volt, most azon az egy szón ne lovagoljunk már.

Ettől nem lesz gerinctelen Lajo.
Különbség van aközött, hogy egy topicot azzal a céllal nyitsz, hogy valaki(k) fikázva legyenek, mint az, hogy egy topicban mondjuk nem értesz egyet
a másikkal és ott lelámázod. Szerintem te is tudod, és érzed a különbséget.
A scammer / multis dologra, meg már vagy 3x válaszolt Lajo, miszerint nem publikus, hogy mi alapján van megítélve, és minden eset teljesen más.