Na jólvan mostmár tényleg segítséget kérek valamelyik gurutól.
Edit: kb. 2 éves laptopról van szó: Asus F5N
"Naszóval van ez az ablak" - folyton felugrál egy szövegbuborék nekem hogy az usb eszközt nem lehet felismerni.
Már hetek óta felugrál kb. 2-3 másodpercenként 1 másodpercre, majd eltünik.
Formatáztam a gépet és azután is megmaradt a hiba, próbáltam már mindent, letiltani, engedélyezni, eltávolítani az illesztőprogramját, frissíteni az illesztőprogramját, bejelentkezni egy másik felhasználói fiókon, vagy belerakni valamit minden egyes USB-portba, de semmi nem működött.
Ja és az a legszomorúbb az egészben, hogy egyik USB-portban sincsen semmi, csak néha egér, de akkor is szokott sírni amikor nincsen benne egér, úgyhogy nem tudom mit nem akar felismerni.

Ha rákattintok a szövegbuborékra hogy nekem bizony segítség kell, akkor ezt az ablakot adja ki;

A kék hátteres (egyébként félkövér) opcióra duplán kattintok, akkor ez jelenik meg;

A hibaelhárítás gombra kijön a súgó amivel nem tudtam mit kezdeni, mert egyik hiba sem az volt ami nekem kellett.
Itt a másik kép:
http://img716.imageshack.us/img716/9154/idegesitovagy3.png (csak 3 img lehet egy postban)
Frissítés illetve visszaállításra nem történik semmi, ha eltávolításra kattintok, az se javít semmit a helyzeten mert ugyanúgy spamolja tovább az ablakot, a részletekre meg ezt a menüt mutatja.
Nincsen sok fgm, de tudok adni valamennyit annak aki képes ezt megoldani nekem, mert már hetek óta idegesít és semmi nem használt.
Köszi előre is.
This post was edited by Klontar on Sep 17 2010 07:53am