Quote (Khaszas @ 19 Sep 2010 18:22)
Szasztok most h reset lesz nem sokára elmondaná valaki hogy mi ér sokat nonladderben ? spiritről tok de abból is csak a perfect ? vagy tök mind1 mer az nincs nonladderbe ? csak mer akkor elkezdeném gyártani h legyen belőle 1 kis fg-m
ladder only itemek ált. drágábbak így reset környékén, mint nl-ben. De nem tudom hogy lehet-e ebből számottevően többet összeszedni, régen nagyobb biznisz volt ez. Mostmár nl-ben sem kerül sokkal többe egy spirit/CoA ésatöbbi.
Nonladderben ált. mindennek megy le az ára resetkor, csak pár duped item (08/09 vagy bugged) lesz drágább, abból is csak a perm. pl bb, stormtrack, bspur, bugtal... Már imo többet foglalkozik vele az ember mint amennyi ár/értékben kereshető, + nagyon kell ismerni a "piacot", hogy ki tudd használni az árkülönbözetet.
Ergó: én nem tenném.
Amúgy hirtelen ezek ugranak be, mint ladder only item, amit használnak is: df, dw, spirit, CoA, shadow dancer (ez különösen, nl-ben sokkal többen keresik mint ladderben, legalábbis eddig így volt), grief.
És nl-ben nem lehet exept-ről elitre upolni rare cuccot, úgyhogy azok is érdekesek (perf statos cuccok upolva, főleg: titan, ww, bloodfist, hotspur, gore, viper, arreat néha cg glove, inferno). De ezek közül is főleg azok értékesek/keresettek, melyeknek up után perf lesz a def.
This post was edited by Oberon_os on Sep 19 2010 11:40am