Quote (CyberPunk666 @ Jan 5 2017 03:39pm)
Milyen textúrabeállítás mellett?
Nem tudom mi az igényetek, de 1080p ultra beállításhoz néha kell 4gb...
Ha nincs ultra igény és főleg szép textúrát nem igényeltek, akkor elég a 3.
Amd-t meg eszetekbe ne jusson venni!
/e megnéztem a sysreq-t, az egy ezer éves game. Kell a 4gb 2017-ben.
ultra minden
Quote (lacketto @ Jan 5 2017 03:41pm)
ami egy 3 éves game, nice
kirakhatnad ket monitorra a doomot is akár
ezért mondtam, hogy játékfüggő papi
Én ezzel játszom, ezzel tudtam összehasonlítani. Persze játszom csgoval és diablo3al is, de azokkal még kevesebb értelme lenne, próbáltam releváns példát hozni.
Szerintem a legegyszerűbb módja az ha keres összehasonlító teszteket amikben benne van 10+ játék, de ha van amivel fixen játszani akar akkor keressen arra.
Quote (LehetHogyTokreUjVagyokDeNemBizti @ Jan 5 2017 03:51pm)
tud valaki monitort ajánlani, lehetőleg nem kéccázmillió forintért?
Dell P2214h-t néztem, mondjuk nemtom mit kell nézni monitoron, ez nem tűnik rossznak, viszont kicsit sokallom
/e vagy ennyi pénzért ez korrekt?
Attól függ, mire kell
Videókártya függvénye, hogy milyen felbontásra mész rá. Ha van vmi 1060 6gb vagy 1080 etc akkor mehet az UHD 24+ monitor, ha viszont a kari nem tudja(kihajtani a játékokat ultrán) akkor maradjon a FHD de akkor meg nem érdemes 24nél nagyobbat venni (bár nekem 27 van és fhd lel) mert annak már nem olyan szép a képe
Panelben IPSben kell gondolkodni mindenképp, de nézz rá Tnre is mert valakinek az jön be
Ha valami durva FPS-t játszol akkor fontos a Hz is, 120-144 etc, de a játékok 90%nál kurva mindegy és jó a sima 60Hz.
Ha meg nem annyira játék, semmi professzionális ps, csak casual játék+filmnézés akkor kb tök mind1 mit veszel nagyon nem tudsz mellényúlni, amekkorát szeretnél, megfelelő felbontással, garancia etc