[QUOTE=palacsinta,17 Mar 2010 18:21][QUOTE=CyberPunk666,17 Mar 2010 18:17]igen. az ujaknak pci-expressz (leirasokban "pci-e" veletlenul sem keverendo ossze a sima pci foglalattal, mert az megint mas kariknak van) foglalata van, es sajnos nem kompatibilis a ketto semelyik iranyban...[/QUOTE]
Aham értem.Köszkösz
Akkor gondolom ezekbe nem is érdemes nagyon beruházni mivel gondolom az uj gamekhez már ugysem elég
kellene valami bagóért ehelyett az integrált mocsok helyett, sajnos alig tud valamit.
http://www.users.hu/category/48[/QUOTE]
most ugye azt irja nekem 4x AGp gyorsitásom van vagymi, jol sejtem hogy az már az ilyen 256 meg 512 megásokhoz kevés ? :D[/QUOTE]
igazabol az agp technologia csucsa a 8x agp volt..
igazabol manapsag egy egymagos ddr1es gepbe, ezek a kartyak mar mind tul erosek... kb egy geforce 5800, vagy ati radeon 9800 lenne bele az a kartya, aminel gyorsabb mar sehogy se lesz ez a gep (de ez mar az abszolut csucs amit meg megeri belerakni imo), egyszeruen a tobbi harware miatt... halkan megjegyzem, h az 5800nal meg anno nagyon regen az nvidia egyaltalan nem volt hatranyban szoval, nyugodtan veheted mind az atit mind az nvidiat... akkoriban voltak egyszintben kb.
bontobol hasznaltan sztem 10k huf. nem tobb...