Quote (Thomas Cross @ Nov 8 2018 12:55pm)
Valóban összejátszanak, hisz már a rendszerváltás előtt benne voltak a bulikban. Ezért tudták egy tollvonással megszerezni a pártszékházaikat, ami nem rossz induló tőke... Nyilván egy KISZ titkár nem volt egy buliban egy párt titkárral, de az se rossz Adu ha tudsz valamit egy olyan emberről akit tudod hogy tud valamit egy párttitkárról. Ezer szálon voltak már akkor is összefonódva kezdettől fogva egyértelmű volt hogy nem lesz elszámoltatás, de még a politikában is bentmaradhatnak a rendszer kiszolgálói és működtetői.
Az Öszödi beszéd nem hiszem hogy megrendezett lett volna. Mindig is nagy pofája volt az öregnek, utána is olyanokat nyilatkozott riportereknek kamerák előtt hogy "itt lehet minket hagyni" meg stb. Kezdettől fogva vállalhatatlan figura volt. Valószínű hogy nem az volt az első agymenése pártmegbeszéléseken, talán nem is volt már nagyon szomjas közben. De hogy előre megegyeztek volna azt kétlem. Gyurcsánynak is ez a két vágya a pénz és a hatalom. Úgyhogy szerintem csak az történt hogy egyik két kapura játszó szoci felvette. Állítólag először a fidesznek küldték el, de ők jegelni akarták a választás elé időzítve, hogy ne üljön le a sztori. Aztán a szocikhoz is el vagy vissza jutott, és ők meg inkább előre menekültek, és nyilvánosságra hozták, gondolva hogy sok van még választásig és majd elül. Ha nem úgy kezelik a tüntetéseket ahogy, be is jött volna nekik.
Tény hogy szükségük van gyurcsótányra meg az mszpre. Amíg ők vannak, addig lehet gyurcsányozni meg 2006ozni meg komcsizni, persze azért osztanak a szociknak is kormányzati megrendelés meg hirdetés, cserébe nem őket szidják hanem a Jobbikot. Nem hiába darálják csak és kizárólag a Jobbikot szó szerint minden eszközzel. Ezt a "mi hazánkat" is azért csináltatták meg torockaival hogy a jobb oldalt is felaprózza úgy mint a balt.
ja, nagyon jól csinálják amit csinálnak + minden eszközük, tőkéjük megvan hozzá, hogy kivitelezzék
ezért se fogja őket leváltani senki.. mert egyrészt ahhoz nagy tőke kellene (mehet a sorosozás; mert külföldön kívül minden orbáné), másrészt meg tele az ország olyan emberrel aki 10 ezer forintnak meg egy zsák krumplinak örül és ezt a helyi fideszes vezetés simán vissza tudja osztani ezeknek az embereknek.. és az meg nem megoldás, hogy "de nyissátok ki a szemeteket, azok lopott milliárdok, ne szavazzatok le rájuk egy zsák krumpliért" mert azok az emberek eddig annyit se kaptak és ami érdekli őket, hogy ma meg holnap legyen kaja és eleve azért vannak ott ahol mert nem képesek hosszútávú stratégiákban gondolkodni.
+ha visszagondolok mikor nem volt semmi pénzem és teljesen elvoltam keseredve én is simán húztam volna szaros x-et akárhova egy 2 havi wow előfizetésért + egy pakk kóláért meg chipsért
ha elvagy keseredve nem érdekel a jövő, csak hogy az adott pillanatban jobban érezd magad
sztem a kormánynak van mindenféle-, szociológiai, pszichológiai tanácsadója és ők is rohadtul értik a dolgokat
nagyon össze van rakva ez az egész
This post was edited by Senee on Nov 8 2018 06:11am