Quote (Anarkin @ 10 Mar 2010 20:04)
Én nézegetem őket, és tervezem is h. elkezdem ha végre befejeztem a felső angolt
3-4 nagyobb szint van, de a végefele egyelőre felejtős a kezdőknek mert azokhoz x-xx év tapasztalat is kell. Az egyes tanfolyamok ilyen 500e HUF környékén vannak.
Azt, hogy az egyetem mennyire állja ezeket nem tudom, mert pl. BME-n mostanában indult egy CEH képzés -amit nagyon meg akartam csinálni, csak nincs rá időm- de ott valahogy úgy volt, hogy hallgatóknak 140e körül van, míg azoknak akiknek nincs aktív jogviszonyuk ilyen 440e körül volt
nem akartam egyelore menni ilyenekre, sehol nem vagyok en ahhoz

csak jo tajekozottnak lenni a lehetosegekrol, mert nem mind1, hogy 440 vagy 140... en ugy olvastam, h rendszeresen indulnak (mindig mas) ilyen tanfolyamok a bmen es az elten (ptin) es csak vizsgadijat kell fizetni (lehet az a 140 :D)...
olvasgattam a microsoft minositesek listajat, de az marketingszovegbol, meg ilyen mfdws, mgfrreg, meg mfdsfs szavak sokasaga, amikben csak az vilagos h mind m-el kezdodik, mert microsoft... ^^ jah meg sokszor szerepel benne az IT es a business kifejezes...
Quote (Anarkin @ 10 Mar 2010 20:04)
/e Te eddig nem Linux kocka voltál?

tervezgetem a jovomet ha bekerulok a bmere, ami sajnos a tudoemboliam miatt nagy valoszinuseggel csak jovore lesz... :/
a linuxal meg ott hagytam fel, hogy a 9es ubuntutol felfele nem indul el a gepemen (kompatiblitas nem teljesitmeny)
volt rajta egy 8.xx, de sajnos a geforce 2 mx 440et se volt egyszeru behangolni, aztan a pohar ott telt be, h nem tudtam jo minosegu hanglejatszast produkalni. :/ a hangkartyamra vegkepp nem talaltam jo megoldast... hangokra eleg volt, de zenere nem...
This post was edited by CyberPunk666 on Mar 10 2010 01:18pm