Quote (rapiddani @ 28 May 2019 04:44)
azért mielőtt eladod a Chicagot hogy te mekkora egy edgelord vagy, nyugodtan tedd hozza h nem kevés hitel miatt kellett elmennetek*
Jo hogy te jobban tudod az anyagi helyzetemet mint en.
Ha a penz nem lett volna problema, akkor is koltozes lett volna belole, 99%, es ez nem csak a szar helyzetben levo emberekre igaz, akinek normalis munkaja/lakasa volt, az is inkabb pakolt es ment angliaba, ausztriaba, nemetorszagba, svajcba stb.
Nem hiszem hogy veletlen hogy a fel sub kulfoldon dolgozik mar.
Amugy a hiteles duma mar kicsit unalmas, mint azota mar sokszor kiderult, egy nagy rablas volt a hitelezes 2000 elejen es szamolatlan csalad belebukott, valaki meg mindig nyogi ugyan azt az uzsoras hitelt amit eladtak a tudatlan embereknek 20 eve. Azota persze mar kifizettek milliardokat a bankok a karosultaknak, koztuk anyameknak is, majdnem 17 ev utan.
Amiota elkoltoztunk azota banki kolcson kozelebe nem ment senki a csaladbol, hugomnak meg nekem van diakhitelunk amit szinte kotelezo volt felvenni mert 9k angol font evente tandijra eleg meredek de szerencsere csak akkor kell fizetni ha x osszeg felett keresunk fejenkent.
Ezen kivul magasrol szarik mindenki a Magyar dolgokra es a Magyar politikara, szarul hangzik de az egyetlen egy dolog ami miatt Magyar vagyok meg mindig az az utlevelem.
Nem azt utalom hogy Magyar vagyok vagy hogy annak szulettem, hanem azt hogy Magyarorszagon nem lehet 1-rol a 2-re jutni, csak akkor ha vert hugyozol vagy a pajti kisegit es ezert soha az eletben nem fogom az otthonomnak tekinteni. Amugy is, van egy idezet azt hiszem talan Tamasi Arontol, azert vagyunk a vilagon hogy valahol otthon legyunk benne. Aztan hogy ez a valahol hol van, azt szerintem nem egy utlevel fogja meghatarozni.
Volt regebben egy post valakitol egy hasonlo helyzetrol, hogy inkabb letagadta hogy Magyar kulfoldon mert annyira egett a pofajarol a bor.
Tl;dr
Magyarorszag egy szutykos gumicsonak az ocean kozepen.