A ja wstaje któryś raz pod rząd o 3... ale się kładę z powrotem, dla mnie to środek nocy. I budzik coś mnie nie potrafi obudzić, mam na 6 i go nie słyszę. Teraz sobie ustawiłem na 11 i chcę zobaczyć, jak on dzwoni, może jest jakiś wyciszony czy coś. Ja grałem kiedyś w Brute, fajna to była gierka, rozwijałeś postacie i tłukłeś się z innymi. Po latach się dowiedziałem, że moje konto zostało usunięte, bo była migracja na lepszy serwer i trzeba stworzyć acc od nowa, jak chce się grać, ale mi się już nie chcę.
Ja pierdole, nawet nie mogę normalnie napisać posta, bo ciągle ktoś coś chce, zacząłem go pisać o 10:52, a mamy 11:02.
ja mam lekkiego kaca i rente dzisiaj ale nie chce mi sie nigdzie łazić dzisiaj. siostra pojdzie do bankomatu. z renty tylko te oponki i fajki sobie kupię a reszta do skarpety

w hz mozesz pograc duzo osob gra na telefonie ale niestety gra jest troche na hajs nastawiona albo trzeba codziennie pare godzin klikac zeby byc w topce. ja jestem 157 w honorze

ja dziś odpoczywam. zaraz relanium jebnę zjem obiad i będę leżał do wieczora. kto Ci dupcie zawraca?