d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Luźne Rozmowy - Temat Oficjalny
Prev1105106107108Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 36.63
Warn: 10%
Jun 18 2026 03:09am
A ja wstaje któryś raz pod rząd o 3... ale się kładę z powrotem, dla mnie to środek nocy. I budzik coś mnie nie potrafi obudzić, mam na 6 i go nie słyszę. Teraz sobie ustawiłem na 11 i chcę zobaczyć, jak on dzwoni, może jest jakiś wyciszony czy coś. Ja grałem kiedyś w Brute, fajna to była gierka, rozwijałeś postacie i tłukłeś się z innymi. Po latach się dowiedziałem, że moje konto zostało usunięte, bo była migracja na lepszy serwer i trzeba stworzyć acc od nowa, jak chce się grać, ale mi się już nie chcę.

Ja pierdole, nawet nie mogę normalnie napisać posta, bo ciągle ktoś coś chce, zacząłem go pisać o 10:52, a mamy 11:02.

ja mam lekkiego kaca i rente dzisiaj ale nie chce mi sie nigdzie łazić dzisiaj. siostra pojdzie do bankomatu. z renty tylko te oponki i fajki sobie kupię a reszta do skarpety :D w hz mozesz pograc duzo osob gra na telefonie ale niestety gra jest troche na hajs nastawiona albo trzeba codziennie pare godzin klikac zeby byc w topce. ja jestem 157 w honorze :( ja dziś odpoczywam. zaraz relanium jebnę zjem obiad i będę leżał do wieczora. kto Ci dupcie zawraca? :blush:
Member
Gold: 0.00
Jun 18 2026 03:21am
Nie no, ja jeżeli chodzi o gierki, to już chyba odpadam... nic nie potrafi mnie wciągnąć do reszty, najdłużej ostatnio, bo przez rok to grałem w te brawl stars i nabiłem 13k pucharków i usunąłem konto, uznałem, że nie będę więcej w to grać, ja i tak wbijałem max co kilka dni, nawet nie codziennie i tylko kilka rundek zazwyczaj. Dużo wypiłeś wczoraj? Chyba tak, jak masz kaca ;) ja dziś nie odpocznę, bo muszę krzaka wyrwać z ogródka i powyrywać chwasty, no i po 18 chyba jakoś kolega do mnie przyjedzie się ze mną zobaczyć, po 16 latach wrócił na stałe z Anglii, a to był mój ulubiony kumpel z liceum, więc na pewno teraz częściej go będę widział.
Member
Jun 18 2026 04:00am
Nie no, ja jeżeli chodzi o gierki, to już chyba odpadam... nic nie potrafi mnie wciągnąć do reszty, najdłużej ostatnio, bo przez rok to grałem w te brawl stars i nabiłem 13k pucharków i usunąłem konto, uznałem, że nie będę więcej w to grać, ja i tak wbijałem max co kilka dni, nawet nie codziennie i tylko kilka rundek zazwyczaj. Dużo wypiłeś wczoraj? Chyba tak, jak masz kaca ;) ja dziś nie odpocznę, bo muszę krzaka wyrwać z ogródka i powyrywać chwasty, no i po 18 chyba jakoś kolega do mnie przyjedzie się ze mną zobaczyć, po 16 latach wrócił na stałe z Anglii, a to był mój ulubiony kumpel z liceum, więc na pewno teraz częściej go będę widział.

wódkę pije rzadko no ostatnio na wielkanoc a ta byla jeszcze smakowa 25% wiec tylko 0.5 i 4 piwa ale po prysznicu jak nowo narodzony. dawno tak dobrze się nie czułem. pewnie dlatego ze sie wyspalem w koncu <_< a będziecie rządzić dziś ? czemu na stale ? zle mu tam? mieszkał w namiocie? :mellow:
Member
Jun 18 2026 04:18am
wódkę pije rzadko no ostatnio na wielkanoc a ta byla jeszcze smakowa 25% wiec tylko 0.5 i 4 piwa ale po prysznicu jak nowo narodzony. dawno tak dobrze się nie czułem. pewnie dlatego ze sie wyspalem w koncu <_< a będziecie rządzić dziś ? czemu na stale ? zle mu tam? mieszkał w namiocie? :mellow:

Studiował i był kierowcą autobusu potem. Chyba coś mu zaczęło nie odpowiadać po prostu, sam nie znam szczegółów. Nie będziemy rządzić, bo ten mój kolega o ksywce Jimmy nie pije od 6 lat alkoholu, no i ja też nie chcę :)
Member
Jun 18 2026 04:20am
Studiował i był kierowcą autobusu potem. Chyba coś mu zaczęło nie odpowiadać po prostu, sam nie znam szczegółów. Nie będziemy rządzić, bo ten mój kolega o ksywce Jimmy nie pije od 6 lat alkoholu, no i ja też nie chcę :)

są inne używki niż alkohol :ph34r: po Polskim krysztale wyjebalo by go w powietrze :angel:
Member
Jun 18 2026 04:21am
są inne używki niż alkohol :ph34r: po Polskim krysztale wyjebalo by go w powietrze :angel:

On tego gówna mówi, że nie chce. Tylko koks.
Member
Jun 18 2026 04:23am
On tego gówna mówi, że nie chce. Tylko koks.

dopiero co wrócił musi być przy kasie to nakreć go na koksiwo jak tak lubi. i Tobie też się spodoba :drool:
Member
Jun 18 2026 04:24am
dopiero co wrócił musi być przy kasie to nakreć go na koksiwo jak tak lubi. i Tobie też się spodoba :drool:

Brałem raz, kilka lat temu, ale był bez szału, ale to jakiś chujowy sort miałem, taki tam 4 na 10.
Member
Gold: 1,020.00
Jun 18 2026 06:50am

Co to za ogródek jak non stop vos tam wyrywasz przesadzasz, to chyba ogród kilka hektarow
Member
Jun 18 2026 06:52am
Co to za ogródek jak non stop vos tam wyrywasz przesadzasz, to chyba ogród kilka hektarow

13,5 ar podwórko, z tego znaczna część ogród.

This post was edited by ffx on Jun 18 2026 06:53am
Go Back To Polska Topic List
Prev1105106107108Next
Add Reply New Topic New Poll