Znalazłem chłopa na yt co pdaeal jakieś stronki gdzie można zamawiać takie buciki w detalu miał ich pełno i chciał żeby z jego linku zamawiać, chciałem zamówić ale bałem się że wpłacę i tyle to zobaczę
No jest to wysoce prawdopodobne, bo na chlopski rozum dobra koszulka bez nadruku kosztuje wiecej xd chyba ze jada na drukarce za 1000 usd i klepia masowo koszuleczki z plastiku po 10 rmb
Formy do butow to przynajmniej 2000 usd na kazdy model i rozmiar
Ogolnie tutaj masz 3 rodzaje podrob:
Obvious fake shit - tanie, na pierwszy rzut oka widac ze podjeba i smierdzi fabryka smrodu na kilometr
Niezle - 50-85% jakosci oryginalu. karyny i sebki lubuja sie w takich, ale wszyscy wiedza ze fejk. 99% sprzedawanych rzeczy w eu i chinach jest tego pokroju, na pierwszy rzut oka okej ale z bliska nic sie nie zgadza
Topka - 99-110% jakosci oryginalu bo czasami sa nawet lepiej uszyte/wykonane. Drogie gowno, ale np zegarki maja mechanizm jak te w salonie. Buty od A do Z to samo, chip, pudelka, metki - wszystko sie zgadza. Torebki to samo, trzeba pracownika lv z lupa zeby cos znalazl.
Tych ostatnich nikt nie sprzedaje w cenach ktore podales, bo koszt wejscia czyli formy, materialy, wykonanie, ryzyko wysylki przewyzszaja wymienione kwoty. Dla zegarkow przykladowo mozesz wybrac taki za 100, od 700 do 1500, albo 2000+ rmb i jedyne co maja wspolnego to nazwa.
Jak sie nie boisz/masz znajomosci w porcie to warto sie pobawic w topke, bo znam ludzi co przycinaja banke euro na kontenerze xd ja sie nie rozdwoje zeby sprzedawac to w europie czy us, a zreszta w chinach mi sie zajebiscie zyje i niczym nie ryzykuje bo tylko lacze klientow z fabryka + kontroluje jakosc/ogarniam wysylke i elo.
Dla siebie zawsze zamawiam najlepsze i nawet moja pojebanie bogata dupeczka potwierdza jakosc w porownaniu z jej oryginalami xd
This post was edited by nestlecornflakes on May 4 2026 05:17am