d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > D2r: Rotw- Temat Oficjalny
Prev1737475767779Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 76.09
Apr 21 2026 03:51am
robie horkera pany i myślałem, że mogę wykręcić na nim dmg z ebotda wp ale nawet te 10k chuja robią na travi, dopiero 73 lvl wiec nie mam torcha i pelnego eq pod mf też nie,ale myślałem że już coś będzie mógł zabić...
jaki najlepszy nie za drogi build na typa?

Byku, nie biegaj z war pike travincal XDDD To jest 2h powolny.
W erze miliona botów i grając na SC, najgorszego Griefa bierzesz w łape ASAP i styka.
Reszta to crapy za low runy/pgemy, w zupełności wystarczą na początek.

Na samo travi osobiście wole Berserka bo w śmieciach łatwiej ich zrobić aniżeli WW, rada się leczy i jest to troche upierdliwe jak masz nicki dmg/ar.
Z lepszym sprzętem oczywiście WW wymiata no i jest bardziej wszechstronny, można sobie latać nie tylko Travi.
WW dodatkowo trzeba też go wyczuć jak kolega celnie napomknął dobrą wskazówką, ale to pare runów dla praktyki i załatwione.

Berserk jest bezmyślny, trzymam sobie wciśnięte Q i tylko myszką jeżdże po ekranie na wrogów i padają jeden za drugim.
Z Berserkiem jak coś nie działa leech mana/life.

Poniżej masz filmik gdzie na 80lvl z low griefem, torch+anni, w śmieciach, 70% szansą na trafienie w 30sek od wejścia na WP do zabicia wszystkich i nawet potki nie musiałem żadnej palić.

Jak sobie dowalisz Enigme, Shako/Arreat, Skillery pod Warcry tak żeby mieć te 70%+ szansy na Find Item to sobie tam zwolnisz pkt i możesz wydać na Blade Mastery/Shout dla dmg/ar czy cokolwiek innego.
Wtedy padają na 1-2hity i całość z 30sek redukuje sie do 15sek.

Breakpointy (Phase blade):
WW - 13ias
Berserk - 42ias

Grief ma dodatkowo 30-40ias, także:
dla WW w zupełności 2x Grief wystarczy i robisz pogrom,
dla Berserka Grief+ Loh'y lub Highlord i też robisz pogrom.

TL DR:
Wypier#R%% te BOTD w War PAJKU i ubierz griefa lub dwa czymkolwiek nie zamierzasz grać i będzie git
^_^
Pzdr

moje drzewko z filmiku 80lvl:

Member
Gold: 1,800.00
Apr 21 2026 11:27am
już jest gicio teraz,tylko musze wbić lvl i zrobić respec ZNOWU bo nie dałem w znajdowanie potek a sword mastery i troche w resy,309mf na main handzie i 585 do horków, dorwałem griefa pb i ebotda w kolosalnym ostrzu + full eq horkera pod eg za 350 po czym z gostkiem też chwile pisałem i rzucił mi dodatkowo sprzętu za który praktycznie odrobiłem wydane fg, sama koronetka 2/20 + 19 res dla sinki poszła za kilka hr i domyślam się że mogłem znowu wycisnąć za nią więcej ale była znowu za friko jak ta co poszła za 2k xd
jeszcze arreats 6ll i powinno być git,nagela zamieniłem na ravena i kręcę się jak żul po sklepie, dual leech ring 3ml/7ll + ebotd 12ll leczą dobrze tylko nie wiem czemu w statach pokazuje samo ll z ringa

dzięki za pomoc drodzy koledzy :wub:
Member
Apr 21 2026 02:42pm
już jest gicio teraz,tylko musze wbić lvl i zrobić respec ZNOWU bo nie dałem w znajdowanie potek a sword mastery i troche w resy,309mf na main handzie i 585 do horków, dorwałem griefa pb i ebotda w kolosalnym ostrzu + full eq horkera pod eg za 350 po czym z gostkiem też chwile pisałem i rzucił mi dodatkowo sprzętu za który praktycznie odrobiłem wydane fg, sama koronetka 2/20 + 19 res dla sinki poszła za kilka hr i domyślam się że mogłem znowu wycisnąć za nią więcej ale była znowu za friko jak ta co poszła za 2k xd
jeszcze arreats 6ll i powinno być git,nagela zamieniłem na ravena i kręcę się jak żul po sklepie, dual leech ring 3ml/7ll + ebotd 12ll leczą dobrze tylko nie wiem czemu w statach pokazuje samo ll z ringa

dzięki za pomoc drodzy koledzy :wub:

Ravena nie nosi sie na travi, masz tam cold dmg i sobie zwłoki w lód zamieniasz.
Cham w hełmie albo trang belt.
Member
Gold: 60.00
Warn: 20%
Apr 21 2026 02:45pm
Byku, nie biegaj z war pike travincal XDDD To jest 2h powolny.
W erze miliona botów i grając na SC, najgorszego Griefa bierzesz w łape ASAP i styka.
Reszta to crapy za low runy/pgemy, w zupełności wystarczą na początek.

Na samo travi osobiście wole Berserka bo w śmieciach łatwiej ich zrobić aniżeli WW, rada się leczy i jest to troche upierdliwe jak masz nicki dmg/ar.
Z lepszym sprzętem oczywiście WW wymiata no i jest bardziej wszechstronny, można sobie latać nie tylko Travi.
WW dodatkowo trzeba też go wyczuć jak kolega ^Pozdrawiam celnie napomknął dobrą wskazówką, ale to pare runów dla praktyki i załatwione.

Berserk jest bezmyślny, trzymam sobie wciśnięte Q i tylko myszką jeżdże po ekranie na wrogów i padają jeden za drugim.
Z Berserkiem jak coś nie działa leech mana/life.

Poniżej masz filmik gdzie na 80lvl z low griefem, torch+anni, w śmieciach, 70% szansą na trafienie w 30sek od wejścia na WP do zabicia wszystkich i nawet potki nie musiałem żadnej palić.

Jak sobie dowalisz Enigme, Shako/Arreat, Skillery pod Warcry tak żeby mieć te 70%+ szansy na Find Item to sobie tam zwolnisz pkt i możesz wydać na Blade Mastery/Shout dla dmg/ar czy cokolwiek innego.
Wtedy padają na 1-2hity i całość z 30sek redukuje sie do 15sek.

Breakpointy (Phase blade):
WW - 13ias
Berserk - 42ias

Grief ma dodatkowo 30-40ias, także:
dla WW w zupełności 2x Grief wystarczy i robisz pogrom,
dla Berserka Grief+ Loh'y lub Highlord i też robisz pogrom.

TL DR:
Wypier#R%% te BOTD w War PAJKU i ubierz griefa lub dwa czymkolwiek nie zamierzasz grać i będzie git
^_^
Pzdr

https://screen-recorder-files-eu.s3.eu-central-1.amazonaws.com/6971ba98ecbd53be1c/CCCCCCCCCCCCCC.mp4

moje drzewko z filmiku 80lvl:
https://i.imgur.com/1Vyj0Ux.jpeg

mało kreatywne nazwy postaci, ale muza sztos :rolleyes:
Member
Apr 21 2026 03:01pm
mało kreatywne nazwy postaci, ale muza sztos :rolleyes:

Nie gram singla, z hero editora postacie i jakieś stare muły z bazami i pierdołami bo kiedyś coś tam testowałem :) Muza najlepsza! :D
Member
Apr 21 2026 03:05pm
Ravena nie nosi sie na travi, masz tam cold dmg i sobie zwłoki w lód zamieniasz.
Cham w hełmie albo trang belt.

latam 3h około i poleciał mi um,cham ale sprzedałem xd na razie nie zauważyłem straty na zwłokach oprócz razu jak uciekałem przed chujkiem z fiz immunem i wszystkie zniknęły poza ekranem, teraz jak się trafi to go zaganiam z którejś strony tej ich miejscówki żeby zwłoki były w zasięgu i jest ok
Member
Apr 23 2026 04:20pm

woli grać w diabła zamiast połe czy inne projekty
Member
Gold: 0.00
Apr 23 2026 04:34pm
https://i.imgur.com/61TJwdS.png

^kupcia woli grać w diabła zamiast połe czy inne projekty

Pupcia na tronie, typowe.
Member
Gold: 10,991.36