robie horkera pany i myślałem, że mogę wykręcić na nim dmg z ebotda wp ale nawet te 10k chuja robią na travi, dopiero 73 lvl wiec nie mam torcha i pelnego eq pod mf też nie,ale myślałem że już coś będzie mógł zabić...
jaki najlepszy nie za drogi build na typa?
Byku, nie biegaj z war pike travincal XDDD To jest 2h powolny.
W erze miliona botów i grając na SC, najgorszego Griefa bierzesz w łape ASAP i styka.
Reszta to crapy za low runy/pgemy, w zupełności wystarczą na początek.
Na samo travi osobiście wole Berserka bo w śmieciach łatwiej ich zrobić aniżeli WW, rada się leczy i jest to troche upierdliwe jak masz nicki dmg/ar.
Z lepszym sprzętem oczywiście WW wymiata no i jest bardziej wszechstronny, można sobie latać nie tylko Travi.
WW dodatkowo trzeba też go wyczuć jak kolega
celnie napomknął dobrą wskazówką, ale to pare runów dla praktyki i załatwione.
Berserk jest bezmyślny, trzymam sobie wciśnięte Q i tylko myszką jeżdże po ekranie na wrogów i padają jeden za drugim.
Z Berserkiem jak coś nie działa leech mana/life.
Poniżej masz filmik gdzie na 80lvl z low griefem, torch+anni, w śmieciach, 70% szansą na trafienie w 30sek od wejścia na WP do zabicia wszystkich i nawet potki nie musiałem żadnej palić.
Jak sobie dowalisz Enigme, Shako/Arreat, Skillery pod Warcry tak żeby mieć te 70%+ szansy na Find Item to sobie tam zwolnisz pkt i możesz wydać na Blade Mastery/Shout dla dmg/ar czy cokolwiek innego.
Wtedy padają na 1-2hity i całość z 30sek redukuje sie do 15sek.
Breakpointy (Phase blade):
WW - 13ias
Berserk - 42ias
Grief ma dodatkowo 30-40ias, także:
dla WW w zupełności 2x Grief wystarczy i robisz pogrom,
dla Berserka Grief+ Loh'y lub Highlord i też robisz pogrom.
TL DR:
Wypier#R%% te BOTD w War PAJKU i ubierz griefa lub dwa czymkolwiek nie zamierzasz grać i będzie git
Pzdrmoje drzewko z filmiku 80lvl: