to co zaznaczyłeś tą strzałką to jest przecież pikuś w porównaniu do dwóch poprzednich zmian powyżej, nie wspominając już o tym, że teraz ten bind demonik będzie miał 5% zamiast 75% na spamowanie ampem
równanie, w którym finalne obrażenia jeszcze kilkukrotnie są mnożone co nie powinno mieć miejsca generowało chore liczby, a nie ekstra ~30% finalnych obrażeń eth unique/rw broni
dodatkowo jeszcze amp, który nie zawsze będzie siadał i nie zawsze będzie ekstra 100% penetracji fizycznych obrażeń, co w tooltipie z obrazeniami nie jest widoczne, ale swoje robi
overall w d2r nie wydaje mi sie, aby były potrzebne buildy generujące 100k+ obrażeń kiedy sufit kończy się na a5 hell powiedzmy sobie szczerze,
tu nie ma map i uber bosów z tierami jak w pd2, czy jakichś pitów jak w d3/d4.
to z fejsa obrazek jakis typ zaznaczył jak co
zobaczymy jak to będzie,w linku są dwie daty,14 i 21 kwiecień ale za chuja nie wiem co to oznacza,czy 14 będą testy na ptr a 21 wprowadzone do gierki?
jak będzie taki chujowy to pewnie wrócę do hammerka bo ten dostał kilka nowych możliwości, a jak mi nie podejdzie już gra hammerem to usune to wpizdu na ament tak jak myślałem, że robie 2 lata temu xD