ja bym nie dał rade i nawet bym nie chciał w dużym mieście mieszkać a taka stolica to już całkiem. wszedzie daleko i bez samochodu Cię pokurwi żeby np do lekarza się dostać. pewnie masz już miasto obcykane ale mnie takie wielkie metropolie przerażają :wacko:
W sensie do lekarza się dostać rodzinnego to nie problem ale niestety trzeba o 7 już w kolejkę stanąć o 7.30 otwierają, dzwoniąc o 7.31 nie ma już miejsc, zawsze mnie to zastanawia bo ludzie z kolejki zawsze miejsce mają... prywatnie od wyboru do koloru masz lekarzy, ja sortuje zwykle według ceny, a jeśli chce receptę to wiadomo przez neta najłatwiej. Ja jeżdżę wszędzie autem bo lubię i wolę, moja kobieta woli komunikacja.
Wszystko masz pod nosem to co chcesz i co nie chcesz i nawet masz to czego nie wiesz ze byś chciał ale jak wpadniesz na pomysł to na pewno jest

Edit: terminy do lekarza to parodia, Trzaskowski pierdoli że zdrowie bombelkow najważniejsze, ja dwójkę mam w spektrum i do psychiatry zaś oczekiwania na wizytę 3 do 4 lat... czaisz

, prywatnie oczywiście znajdziesz choćby za kilka godzin
This post was edited by BrakNicku on Apr 20 2026 05:01am