d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Co Jecie Na Sniadanie
Prev1136137138139140220Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 95.00
Warn: 50%
Mar 20 2026 02:27am
Znakomita informacja chojny przyjacielu poproszę przekaż w takim razie chociaż te 50 PLN w datku o tu

https://naratunek.org/wplacam

Czekam na potwierdzenie via pm B)

przesłane priv z potwierdzeniem drogi kolego
Member
Gold: 410.00
Mar 20 2026 02:37am
przesłane priv z potwierdzeniem drogi kolego

Niezbyt hojny gest jak na kogoś kto jest w stanie kupować całe polskie rodziny kilka pokoleń wstecz i do przodu B) mimo wszystko dziękuję w imieniu podopiecznych fundacji :wub:
Member
Mar 20 2026 02:40am
Znakomita informacja chojny przyjacielu poproszę przekaż w takim razie chociaż te 50 PLN w datku o tu

Niezbyt hojny gest jak na kogoś kto jest w stanie kupować całe polskie rodziny kilka pokoleń wstecz i do przodu B) mimo wszystko dziękuję w imieniu podopiecznych fundacji :wub:

Jak zawsze twoja logika jest wybitna drogi kolego i jak zawsze nawet nie potrafisz napisać dziękuje albo przepraszam, ale to dość powszechne wśród ludzi na twoim poziomie drogi kolego. :wub:
Member
Mar 20 2026 02:51am
Jak zawsze twoja logika jest wybitna drogi kolego i jak zawsze nawet nie potrafisz napisać dziękuje albo przepraszam, ale to dość powszechne wśród ludzi na twoim poziomie drogi kolego. :wub:

:rofl: byłbyś znakomitym politykiem i/lub dziennikarzem :rofl:

Służę pomocą w ramach darmowego pakietu bieda ej aj plus

Nie bez powodu użyłem tego słowa, a kwota wskazana która punktujesz odnosi się do twojej wypowiedzi, gdzie sam taka zaproponowałeś B)
Szczerze liczyłem, że pokażesz gest skoro kreujesz swój wizerunek na bogacza B)

Jeśli to nie jest podziękowanie, to chyba wyjaśnia dlaczego tak często wspominasz o deficytach wszelkich. Drogi kolego B)

Member
Mar 20 2026 02:52am
:rofl: byłbyś znakomitym politykiem i/lub dziennikarzem :rofl:

Dziękuję bardzo za słowa uznania drogi kolego. :wub:
Member
Mar 20 2026 03:01am

Dziękuję bardzo za słowa uznania drogi kolego. :wub:

:rofl: kolejne self oro gratulacje drogi kolego :wub:

Ja chyba jednak, zjem coś bo zmęczyło mnie tłumaczenie tlumokom że siedzę w tym głęboko B)

Będzie to jakaś delikatną przekąska może sernik baskijski z kawka B)
Member
Mar 20 2026 03:05am
:rofl: kolejne self oro gratulacje drogi kolego :wub:

Ja chyba jednak, zjem coś bo zmęczyło mnie tłumaczenie tlumokom że siedzę w tym głęboko B)

Będzie to jakaś delikatną przekąska może sernik baskijski z kawka B)

Już ci tłumaczę, kiedy masz już jakiś poziom intelektualny który pozwała Ci ocenić że twój adwersarz nie nadaje się do kontynuowania rozmowy z powodu deficytu, to po prostu przytakujesz albo piszesz że mu wierzysz. Dlaczego tak - my ludzie inteligencji robimy? Dlatego że dyskusja nie ma sensu, nie będziesz siedział i małpie tłumaczył teorii względności albo uczył muchy otworzyć puszkę. Po prostu godzisz się z faktem że są za głupi.

Ot i cała historia drogi kolego. :wub:
Member
Mar 20 2026 03:25am
Już ci tłumaczę, kiedy masz już jakiś poziom intelektualny który pozwała Ci ocenić że twój adwersarz nie nadaje się do kontynuowania rozmowy z powodu deficytu, to po prostu przytakujesz albo piszesz że mu wierzysz. Dlaczego tak - my ludzie inteligencji robimy? Dlatego że dyskusja nie ma sensu, nie będziesz siedział i małpie tłumaczył teorii względności albo uczył muchy otworzyć puszkę. Po prostu godzisz się z faktem że są za głupi.

Ot i cała historia drogi kolego. :wub:

Tl;dr wszyscy ci wierzą B)

Ostatnio mam niesamowite szczęście wczoraj trafiłem wyborna drożdżówkę, a dziś chyba jeden z lepszych serników jaki jadłem, bo wiadomo ten u babci top1 B)
Member
Mar 20 2026 03:27am
Tl;dr wszyscy ci wierzą B)

Ostatnio mam niesamowite szczęście wczoraj trafiłem wyborna drożdżówkę, a dziś chyba jeden z lepszych serników jaki jadłem, bo wiadomo ten u babci top1 B)

Ciesze się twoim szczęściem drogi kolego. :wub:
Member
Gold: 1,023.47
Warn: 10%
Mar 20 2026 04:35am
Dzis na sniadanie batonik bialkowy popijany czarna bezkofeinowa kawa bez cukru b)
Go Back To Polska Topic List
Prev1136137138139140220Next
Add Reply New Topic New Poll