Poszukał bym jakiegoś konta z tego roku żeby się z ciebie pośmiać, ale nie chcę mi się marnować na to czasu.
Wnioskując po jego poczynaniach na tym Bożym forum to jest to wysoce prawdopodobne drogi kolego B)
Synku jak ja tu siedziałem to ty komputera jeszcze nie mialeś
A nawet ty nie wierzysz w te bzdury irona xD
Jak nie mają bogatych rodziców, ani oszczędności, a przez pół roku nie mogą znaleźć pracy w IT bo są średniakami to pójdą i do biedronki.
Inna sprawa czy ktoś ich w tej biedronce zatrudni, bo tam trzeba ciężko pracować.
A ludzie którzy coś robili w IT mają często ego wywalone w kosmos, bo "przecież jestem pan informatyk z elity" xd
Pracował w moim zespole IT jeden taki średniak, dostawał mniej ambitne zadania i jakoś tam był dzięki temu pomocny bo inni mogli się skupić na trudniejszych zadaniach.
No ale stwierdził że chce się iść rozwijać, no to poszedł i wyszła z tego dziura w CV rok. Z tego co wiem poszedł do jakiejś fizycznej pracy do jakiejś stolarni czy coś, ale dokładnie nie wiem bo nie wpisał tego w CV na linkedinie.
Na linkedinie za to pisał prośby o porady jak może się poprawić, totalny upadek i desperacja xd
Jak widać bycie informatykiem nie jest dane raz na zawsze.
nie wiem jaki wy zasady macie w tej biedronce, cos tam kiedyś słyszałem na jakimś wywiadzie. Co do udawania ze pracujesz w IT to na prawdę przestań, absolutnie każdy tutaj cie wyjaśnial w kwestiach IT i absolutnie nikt w to nie wierzy

nie rozumiem tej proby kształtowania się na forum gdzie i tak każdy wie ze nie masz z IT nic wspólnego na pracownika IT, to nie ma za grosz sensu. To jakaś taka osobista aspiracja? nie masz pojęcia o niczym z IT wiec starasz się grac ze w tym IT pracujesz? może po prostu jakaś edukacja?