d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Windows 12 Incomingo
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 800.00
Mar 5 2026 10:33am
a na co to komu potrzebne
Member
Gold: 1,382.23
Warn: 50%
Mar 5 2026 11:31am
https://www.youtube.com/shorts/OYZek9056EI

: D
no wezcie zaciuchciujcie wiktorie
Member
Gold: 420.00
Mar 5 2026 12:28pm
zrob jaszczomba pomidorek

Xdddddd
Member
Gold: 369.00
Mar 5 2026 12:28pm
Ja dalej na dziesiątce siedzę bo komp niezgodny z 11 xd
Jak to możliwe żeby w miarę nowy komputer (ok 5lat) był niezgodny z win11 to ja nie wiem

Pewnie masz procesor ryzena niekompatybilny i to dlatego.
Member
Gold: 12,059.17
Mar 5 2026 05:13pm
Dobrze że ja już dawno nie mam problemu bo siedzę na macOS xD

jakbyś cokolwiek z IT wiedział to byś wiedział ze na 99% to TPM który kosztuje 15zł ale... a co ja szczempić ryja będę xD

Czy ty czerwone pento rozumiesz, że można być informatykiem i nie składać komputerów?
Czy od pilota samolotu też wymagasz by umiał na przykład wymienić silnik w lewym skrzydle? No chyba nie, bo on ma od tego mechaników którzy mu ten silnik wymienią.
Tak samo jest z informatykami, jak ja informatyk od software potrzebuje nowy komputer to idę do faceta co składa komputery, mówie mu jakie części chce: który GeForce, ile dysku, ramu, jaki cpu i za dwa dni odbieram złożony komputer.
Samemu jedyne co zrobiłem to wpisałem klucz windowsa kupiony w necie.
Member
Gold: 36.63
Warn: 10%
Mar 6 2026 01:17am
Czy ty czerwone pento rozumiesz, że można być informatykiem i nie składać komputerów?
Czy od pilota samolotu też wymagasz by umiał na przykład wymienić silnik w lewym skrzydle? No chyba nie, bo on ma od tego mechaników którzy mu ten silnik wymienią.
Tak samo jest z informatykami, jak ja informatyk od software potrzebuje nowy komputer to idę do faceta co składa komputery, mówie mu jakie części chce: który GeForce, ile dysku, ramu, jaki cpu i za dwa dni odbieram złożony komputer.

nie narażaj sie Panu Pętku Profesorowi :P
Member
Mar 6 2026 01:57am
nie narażaj sie Panu Pętku Profesorowi :P

W pewnym momencie zaczął się do mnie przypierdalać, więc ja nie pozostaje dłużny, jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.
Member
Gold: 95.00
Mar 6 2026 02:34am

synek, problem polega na tym ze ty na każdy temat na który się wypowiadasz dostarczasz ogromnej ilości informacji wykazujących ze nie wiesz absolutnie nic
Tak synek, nie trzeba "składać komputerów" ale być informatykiem i nie potrafić sobie poradzić z prostym problemem z komputerem? błagam cie... nie ośmieszaj się... 30 sekund w google cie przerosło
Taka ciekowstka, pilot samolotu wie jak działa silnik :) wiec znowu zaorałeś się swoimi alegoriami

A nie prościej było by ci gdybys przestał udawać ze masz cokolwiek z IT wspólnego? nie masz o tym pojęcia, jesteś średnio rozgarnięty i nie idzie ci udawanie. Nie rozumiem tez po co to robisz to nie jest jakiś mega prestiżowy zawód, wiec nie zyskujesz jakiegoś splendoru a przy wpadce (czyli przy każdej twojej wypowiedzi) wychodzisz na pośmiewisko.
Member
Mar 6 2026 07:43am
synek, problem polega na tym ze ty na każdy temat na który się wypowiadasz dostarczasz ogromnej ilości informacji wykazujących ze nie wiesz absolutnie nic
Tak synek, nie trzeba "składać komputerów" ale być informatykiem i nie potrafić sobie poradzić z prostym problemem z komputerem? błagam cie... nie ośmieszaj się... 30 sekund w google cie przerosło
Taka ciekowstka, pilot samolotu wie jak działa silnik :) wiec znowu zaorałeś się swoimi alegoriami

A nie prościej było by ci gdybys przestał udawać ze masz cokolwiek z IT wspólnego? nie masz o tym pojęcia, jesteś średnio rozgarnięty i nie idzie ci udawanie. Nie rozumiem tez po co to robisz to nie jest jakiś mega prestiżowy zawód, wiec nie zyskujesz jakiegoś splendoru a przy wpadce (czyli przy każdej twojej wypowiedzi) wychodzisz na pośmiewisko.

Podsumowanie:
Ja piszę: "pilot niekoniecznie umie wymienić silnik w lewym skrzydle"
Ty na to odpowiadasz:
"pilot samolotu wie jak działa silnik"

Czyli ja piszę jedno, ty odpowiadasz coś innego.
To się zdaje nazywa analfabetyzm wtórny, literki niby znasz, a b c d itp, ale zrozumieć i ułożyć sobie tego w głowie nie potrafisz.

This post was edited by Ironfister on Mar 6 2026 07:43am
Member
Gold: 95.00
Mar 6 2026 07:51am
Podsumowanie:
Ja piszę: "pilot niekoniecznie umie wymienić silnik w lewym skrzydle"
Ty na to odpowiadasz:
"pilot samolotu wie jak działa silnik"

Czyli ja piszę jedno, ty odpowiadasz coś innego.
To się zdaje nazywa analfabetyzm wtórny, literki niby znasz, a b c d itp, ale zrozumieć i ułożyć sobie tego w głowie nie potrafisz.

czyli nic nie zrozumiałeś xD nie dziwi mnie to - prościej? jak jesteś informatykiem to powienies wiedzieć jak działa komputer :)

matko xD
Go Back To Polska Topic List
Prev123Next
Add Reply New Topic New Poll