Czy ty czerwone pento rozumiesz, że można być informatykiem i nie składać komputerów?
Czy od pilota samolotu też wymagasz by umiał na przykład wymienić silnik w lewym skrzydle? No chyba nie, bo on ma od tego mechaników którzy mu ten silnik wymienią.
Tak samo jest z informatykami, jak ja informatyk od software potrzebuje nowy komputer to idę do faceta co składa komputery, mówie mu jakie części chce: który GeForce, ile dysku, ramu, jaki cpu i za dwa dni odbieram złożony komputer.
Samemu jedyne co zrobiłem to wpisałem klucz windowsa kupiony w necie.
synek, problem polega na tym ze ty na każdy temat na który się wypowiadasz dostarczasz ogromnej ilości informacji wykazujących ze nie wiesz absolutnie nic
Tak synek, nie trzeba "składać komputerów" ale być informatykiem i nie potrafić sobie poradzić z prostym problemem z komputerem? błagam cie... nie ośmieszaj się... 30 sekund w google cie przerosło
Taka ciekowstka, pilot samolotu wie jak działa silnik

wiec znowu zaorałeś się swoimi alegoriami
A nie prościej było by ci gdybys przestał udawać ze masz cokolwiek z IT wspólnego? nie masz o tym pojęcia, jesteś średnio rozgarnięty i nie idzie ci udawanie. Nie rozumiem tez po co to robisz to nie jest jakiś mega prestiżowy zawód, wiec nie zyskujesz jakiegoś splendoru a przy wpadce (czyli przy każdej twojej wypowiedzi) wychodzisz na pośmiewisko.