nie mialem na mysli bezawaryjnosci czy wyposazenia, tylko ze są ogolnie nijakie. nie potrafie wymienić chyba ni jednego aktualnie sprzedawanego modelu, z wyglądu są jak. no jak auto, i nic więcej. zero emocji, zero charakteru, wersje usportowione w ogole istnieją? nikt nawet nie testuje opli na YT bo to wstyd, no chyba ze złomnik
No nie wiem, może dlatego że miałem to zwracam na to uwagę ale ostatnie insignie dalej mi się bardzo podobają (oczywiście HB, kombi wyglądają źle i zwykle). Mają wersje usportowione i to nie takie złe, 4 buty i 2.0 turbo tylko ten automat mógłby być lepszy. Poprzednia generacja miała OPC i tam wogole miało co pchać tą furę. Astry itp to jak na swoją cenę też spoko wybór jako zwykłe auto do jazdy. Mi np linia insigni B leży dużo bardziej niz nowe bmw czy vagi. No i co ważne, w oplu nie wiem co to był za materiał ale wszystko wydawało się porządne, skórzane, spójne. W volvo to była klapa totalna, w mercedesie to trzeszczą nawet nawiewy xd. Nie wiem czemu tak jakość poszła w dół. Kolejne auto to kupie chyba G klase, skoro ma trzeszczeć to niech chociaż na takie wygląda

Insignia też miała różne nazwy na różne rynki, tam poza vauxhalem na ameryke był buick czy jakoś tak. Wtedy dużo łatwiej znaleźć materiały. Ja opla kupiłem przypadkiem i póki co było to auto które najbardziej szanuje za jakość i cene i nigdy nie sądziłem że bede musiał to porównywać z merolem. No jedyne co, to opla jak brałem to stał xD podziękowali i elo, mercedesa to miałem z kokardą, winem i mi go ładnie prezentowali

co śmieszne, przez chwile miałem oba naraz i insignia jest dłuższa od GLE xD w środku też mam wrażenie że w oplu to miałem dużo więcej miejsca z tyłu niż w tej landarze. Trochę żałuje że nie zdecydowałem się na q8, jeździłem na testach i tam byłem zakochany mimo że nie przepadam za grupą vaga