Drizzt o czym ty mowisz? Botów własnie cos ostatnie mało, a zjebanych stron do kupowania HR jest co drugą grę.
Opel, chyba najbardziej nijakie auta ever
Z chuja żeś chyba spadł. Jeździłem insignia B 2018r gsi, miałem bardzo bogatą wersję i kosztowała mnie 180 tyś nowa po rabatach w oplu zeszłoroczna. Teraz mam GLE 2025r AMG na max wyposażeniu za 430tyś z salonu.
Ta osrana gwiazda nie ma połowy wyposażenia takiego jak miał ten opel, leczy mnie to na potęgę. Te matrixy w oplu działały 100 razy lepiej niż światła w merolu, zmiane biegów czuć tak samo w jednym i w drugim a opel miał najprostszy automat. W oplu miałem nawet grzane dupy z tyłu i przypisane wszystkie pamięci do pilota. Jeszcze lepsze że oplem najebałem 120tyś przebiegu i wymieniłem tylko dwie tuleje i serwis olejowy, w GLE miałem 1k km i stał na serwisie bo mi grzało na klimie w lato

. W oplu jak miałem kapcia to pojechałem na wulkanizację i mi zmienili dwie opony i nara. W merolu typ mi wymusił, wjechałem w krawężnik i 6 koła nie moje bo musze kupic 4 opony nowe z atestem

jeszcze w miedzy czasie miałem chwilowo xc70, ale tam to wole wogole nic nie mowic, bo nie wiem czy to ja tak super trafilem czy takie są, ale to auto kochało serwis który był droższy niż w mercedesie XD