zajebisty jest można robić wyjebane kombinacje w chuj xd
zanim ogarnąłem hefajstosa zamiast jebanego kowala z 1 aktu bo myslalem ze hefajstosa nie mozna,latałem z mercem z infi ,sam z insightem w łapie zamiast hoto a teraz hef ma convi,merc z insightem i moge zwiekszyc dmg przez hoto,ale nie wiem czy nie lepiej wrzucic jakis itemek/rw konkretnie pod warlocka na broń,ktoś ma rady pod fire?
no i jeszcze pytanie, jak się teraz dc spawni, jest jakiś trick na to? że anni spadły do poziomu śmiecia?
dc sie spawni tak samo, sprzedając soje, w grze tyle botów lata, że na non-ladderze przez ostatnie dwa lata to codziennie na azji po 10 klonów było.
Co do broni to nie mam pojęcia, no ale to caster, więc chcesz mieć +skill/+fcr w łapie. Czyli co nam zostaje, zgaduje, że Obsession albo Mang-Song z facetem skoro dwuręczne możesz mieć.
Mang-song nic nie warty w D2, ale rzadki to na start laddera raczej ciężko dorwać, wtedy bym sie zastanowił nad jakimś Ondalem +4 z nawet 3/3 facetem.
Szkoda, że te unikate brońki z plus do fire skills nie mają fcr'a żadnego, to by też były usefull.
A tak to jak każdy caster fire - magefisty + feniks w tarczy + arach + flickering flame + 2x soj i amulet 2/10fcr na szyi bo masz progi jak palek