d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > D2r: Rotw- Temat Oficjalny
Prev1101112131479Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 76.09
Feb 13 2026 03:56pm
Dropnął ktoś z Was te nowe Sundery? Uwalilem juz tone tych heraldów i ani jednego nie znalazłem.
Nie mówiąc już o tych figurkach na uber ancienty, trafić TZ z bossem aktu i mieć farta, że w te pół godziny dropnie wejściówka na ancienty to masakra, narazie tylko z diablo mam :<
Member
Gold: 1,800.00
Feb 13 2026 05:20pm
Dropnął ktoś z Was te nowe Sundery? Uwalilem juz tone tych heraldów i ani jednego nie znalazłem.
Nie mówiąc już o tych figurkach na uber ancienty, trafić TZ z bossem aktu i mieć farta, że w te pół godziny dropnie wejściówka na ancienty to masakra, narazie tylko z diablo mam :<

a to nowe jest? xD
mam na cold i na fire
wydawało mi się, że ten cold przerzuciłem z postaci którą nie grałem od 2 lat jakoś, a w nocy typ od tego rw spirita w mieczu z 3 soxami mi rzucił na fire :bouncy:
Member
Feb 13 2026 05:22pm
a to nowe jest? xD
mam na cold i na fire
wydawało mi się, że ten cold przerzuciłem z postaci którą nie grałem od 2 lat jakoś, a w nocy typ od tego rw spirita w mieczu z 3 soxami mi rzucił na fire :bouncy:

nei nie, od nowego laddera juz nie beda tak dropic czesto Sundery. Teraz tylko z tych Heraldów (super mobków na tz) będą dropić, będą rzadkie i będą miały dodatkowe modyfikatory, mf, faster run walk itd. Będzie sie je jakoś przerolowywać też. Mrllama filmik o tym ma
Member
Feb 13 2026 05:33pm
a to nowe jest? xD
mam na cold i na fire

a z bossa każdego aktu, gdy jest na TZ to te posążki dropią co są wejściówką na Uber Ancientów, z których Rainbow Facety dropią jak sie ich pokona co mają dodatkowo MF, Gold i jakieś inne pierdoły.
No ale teraz pół godziny Duriela Novą Soso biegałem, z 14 zdążyłem znaleźć ich grając solo i tylko jeden posążek :< Ciężka sprawa

This post was edited by DrizztEU on Feb 13 2026 05:33pm
Member
Feb 13 2026 06:41pm
a z bossa każdego aktu, gdy jest na TZ to te posążki dropią co są wejściówką na Uber Ancientów, z których Rainbow Facety dropią jak sie ich pokona co mają dodatkowo MF, Gold i jakieś inne pierdoły.
No ale teraz pół godziny Duriela Novą Soso biegałem, z 14 zdążyłem znaleźć ich grając solo i tylko jeden posążek :< Ciężka sprawa

ii tylko hell to dropi?
widziałem jakiś polaczek pierniczył na yt o nowościach, ale nigdy nie widziałem zajebistości rainbow facet'ów więc nie wiem czy jarać się tymi nowymi czy się pierdolić jak to łysy powiedział u słonia na kawałku
zastanawiam się czy opłaca się coś dokupić na tg tuż przed samym ladderem, żeby nie lamić na hellu bo dmg to ja moge co najwyżej szkieletom takie decent zadać w 1 akcie :d

e/ nie stać mnie z moich fg nawet na torcha do warlocka xD więc chyba odpuszczę sobie te przyjemność,ceny na ld pewnie wystrzelą w kosmos

This post was edited by colos on Feb 13 2026 06:43pm
Member
Feb 13 2026 06:47pm
ii tylko hell to dropi?
widziałem jakiś polaczek pierniczył na yt o nowościach, ale nigdy nie widziałem zajebistości rainbow facet'ów więc nie wiem czy jarać się tymi nowymi czy się pierdolić jak to łysy powiedział u słonia na kawałku
zastanawiam się czy opłaca się coś dokupić na tg tuż przed samym ladderem, żeby nie lamić na hellu bo dmg to ja moge co najwyżej szkieletom takie decent zadać w 1 akcie :d

tylko hell

te facety fajne są tylko limit jakiś na nie jest ile ich można posiadać, nie wiem dokładnie, a mocne są bo tam rolka 5-10 jest na minus/plus oraz:

5% extra exp
XX Magic find
XX extra gold

w skrócie to wygląda w najlepszym wydaniu jak dwa facety w jednym + gheed + exp ^^
wszystko w jednym jewelku unikatowym

This post was edited by DrizztEU on Feb 13 2026 06:47pm
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Feb 13 2026 08:41pm
tylko hell

te facety fajne są tylko limit jakiś na nie jest ile ich można posiadać, nie wiem dokładnie, a mocne są bo tam rolka 5-10 jest na minus/plus oraz:

5% extra exp
XX Magic find
XX extra gold

w skrócie to wygląda w najlepszym wydaniu jak dwa facety w jednym + gheed + exp ^^
wszystko w jednym jewelku unikatowym

Zapowiada się prawie tak smakowicie, niczym dwulitrowa butelka schłodzonego rozpuszczalnika nitro!
Member
Gold: 10,991.36
Feb 13 2026 08:41pm
dryzler sporo info daje a frajernia nadal nie gra w diabełka 2 warcuck. Ja jestem teraz akt 4 nightmare i fire immuny sie pojawiły

wiecie ze mozna znaleźć moba co ma conviction is miec go jako mininona (pog) mialem ale zginol, był to fetyszysta tak zwany (fetysze)
jakby mi sie udało jakiegos tanky moba co ma convi to po gierce jest dla chłopaków

aha i gram na hc (żeby sie wywyższać)

na sp ssf

sp ssf hc ruthless

This post was edited by Kupcia on Feb 13 2026 08:42pm
Member
Feb 13 2026 09:23pm
dryzler sporo info daje a frajernia nadal nie gra w diabełka 2 warcuck. Ja jestem teraz akt 4 nightmare i fire immuny sie pojawiły

wiecie ze mozna znaleźć moba co ma conviction is miec go jako mininona (pog) mialem ale zginol, był to fetyszysta tak zwany (fetysze)
jakby mi sie udało jakiegos tanky moba co ma convi to po gierce jest dla chłopaków

na sp ssf

sp ssf hc ruthless

ja z hefajstosem na razie z piekła latam,może izu se złap w pokebol
ziomek z którym grałem przed chwilo latał ze sługusem baala tym ostatnim z kosza i mówił że nie do ujebania
Member
Feb 13 2026 10:11pm

na sp ssf

sp ssf hc ruthless

hc rutleso-sama roberto-kupico-sama szacun-sama B)

Diabolo Pomidoro 2: Reniger of Czarnyksiężnik ---> NFS:Most Wanted --> Path of Exile (imho ofc no hate no homo pls)

Go Back To Polska Topic List
Prev1101112131479Next
Add Reply New Topic New Poll