d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > D2r: Rotw- Temat Oficjalny
Prev13456779Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,640.15
Feb 12 2026 06:55am
^Pozdrawiam czy duriel już ubity drogi kolego B)

Ubilem duriela i przerzuciłem się na obczajanie nowości na jsp i YouTube B)
Member
Gold: 265.00
Feb 12 2026 06:58am
Ubilem duriela i przerzuciłem się na obczajanie nowości na jsp i YouTube B)

jak go ubiles?, on cienszki jest..
Member
Gold: 420.00
Feb 12 2026 07:01am
jak go ubiles?, on cienszki jest..

Wczoraj dałem mu bardzo cenną radę, pewnie poradzi sobie nawet w trybie zawodowca z potężnym durielem B)
Member
Gold: 1,800.00
Feb 12 2026 07:43am
przydałaby się opcja wypierdalania niepożądanych graczy bo mi chuje psują vibe,nie grałem chuj wie ile czasu i chce sobie jak noobek porobić misje po kolei jakbym chciał rusha od losowej asski 89 to bym na jsp spytał japierdole :wacko:
Member
Gold: 420.00
Feb 12 2026 07:54am
przydałaby się opcja wypierdalania niepożądanych graczy bo mi chuje psują vibe,nie grałem chuj wie ile czasu i chce sobie jak noobek porobić misje po kolei jakbym chciał rusha od losowej asski 89 to bym na jsp spytał japierdole :wacko:

Diablo maniacy tacy pomoci B)
Member
Gold: 7,242.01
Feb 12 2026 08:18am

Robisz grę z hasłem i se grasz solo. Można zrobić grę i maksymalna różnice lvli ustawić
Member
Feb 12 2026 08:56am
Robisz grę z hasłem i se grasz solo. Można zrobić grę i maksymalna różnice lvli ustawić

no ale niestety nie mogę przymusić typów do biegania za mną jak pies żeby odblokować wp tylko się rozbiegają,a tak by biegali za mną jakby nie chcieli szukać kolejnej gierki,mam nadzieję że pomogłem zrozumieć mój problem
Member
Gold: 76.09
Feb 12 2026 08:58am

o to, dokładnie

przecież jest opcja nie wpuszczania osób z za wysokim lvl względem Twojego
Member
Feb 12 2026 09:22am
o to, dokładnie

przecież jest opcja nie wpuszczania osób z za wysokim lvl względem Twojego

W pierwszej gierce otwartej zebrała się fajna grupka bo serv miałem full,ale okazało się że wpadł typ uratować low lvl noobów od gry i rzucał tp, a ja chciałem zgarnąć wp po drodze i expa w naturalny sposób. Może mi się wydaje,ale exp leci dość szybko nie wiem czy coś zmieniali więc chciałem normalnie w 8 typa pobiegać po mapce.
W następnej gierce miałem jednego typa ale stwierdził,że robienie hrabiny razem na normie nie ma sensu bo byśmy musieli się podzielic tymi poważnymi runami jakie tam padają,tymczasem ja sobie przerzuciłem runki z hammera, który przeszedł w nld i mam już kilka runek nawet uma z poprzednich gierek z 2 lata temu B) więc oczywiście miałem wbite czy coś w ogóle tam zgarnę,ale musiałem gierkę opuścić bo nie będę się prosił,normalnie bym go wyjebał i grał sobie dalej.
Ale śmiało koledzy, ktoś jeszcze chce mi napisać, że mogę ustawić lvl req? :blush:
Member
Gold: 76.09
Feb 12 2026 09:31am
W pierwszej gierce otwartej zebrała się fajna grupka bo serv miałem full,ale okazało się że wpadł typ uratować low lvl noobów od gry i rzucał tp, a ja chciałem zgarnąć wp po drodze i expa w naturalny sposób. Może mi się wydaje,ale exp leci dość szybko nie wiem czy coś zmieniali więc chciałem normalnie w 8 typa pobiegać po mapce.
W następnej gierce miałem jednego typa ale stwierdził,że robienie hrabiny razem na normie nie ma sensu bo byśmy musieli się podzielic tymi poważnymi runami jakie tam padają,tymczasem ja sobie przerzuciłem runki z hammera, który przeszedł w nld i mam już kilka runek nawet uma z poprzednich gierek z 2 lata temu B) więc oczywiście miałem wbite czy coś w ogóle tam zgarnę,ale musiałem gierkę opuścić bo nie będę się prosił,normalnie bym go wyjebał i grał sobie dalej.
Ale śmiało koledzy, ktoś jeszcze chce mi napisać, że mogę ustawić lvl req? :blush:

rozumiem frustrację, ale interakcja z randomami w necie nie wygląda najlepiej w żadnej grze online, D2 nie było i nie jest wyjątkiem ^_^
2 lata temu lub wcześniej nie było inaczej
Jedyne wyjątki to start laddera i granie od pierwszej godziny na publikach, wtedy jest dużo większa szansa, że ludzie z głową grają bo chcą po prostu jak najszybciej odbębnić akty.
Ewentualnie HC graj, tam łatwo stracić postać więc mniej głąbów z SC= większa szansa spotkać randoma, któremu zależy i w miarę ogarnia.
Go Back To Polska Topic List
Prev13456779Next
Add Reply New Topic New Poll