Nagyon nagy királyság!
Nem akarok nyavajogni mert soha nem reméltem h d2 még hasonló updatet fog kapni, de régi unikok átdolgozása? Kis melee szeretet? Ezek az új itemek is mind eléggé meh, 1-2 kivétellel nem váltja ki jelenlegi meta cuccokat.
De lootfilter, holygrail! Stackelhető runák, gemek!
Mosaic rw-t kiveszik- mi lesz a single player mosaicokkal?
Ha lehet hinni a fejlesztőknek, további kontent is tervben van, például régi tárgyak átdolgozása.
A TP ringet én nagyon adom, ha belegondolsz, felszabadul 2 slot az invben, ami +2 small charm. Szerintem elég jó trade.
Mosaicnál két dolgot tudok elképzelni.
- ha kiveszik vagy unable-re állítják az RW-t a data fájlokban, akkor lesz egy socketed claw-od.
- ha reworkolik, akkor a régi RW statjai megmaradnak (legacy item), az új pedig már a reworkolt statokat kapja.
Szerintem azt fogják csinálni, hogy Ladderen disabled-re állítják, rework után pedig enabled lesz, non-ladderen és single playeren pedig megmarad, mint legacy cucc.
Ami a stackelést illeti, nekem az a gyanúm, hogy a stackelés csak stash tabon fog működni, inventoryban nem, tehát stacked trade nem lesz. Ez eléggé érthető húzás lenne a dupe miatt. De majd meglátjuk.
This post was edited by -joey- on Feb 12 2026 03:01am