W pierwszej gierce otwartej zebrała się fajna grupka bo serv miałem full,ale okazało się że wpadł typ uratować low lvl noobów od gry i rzucał tp, a ja chciałem zgarnąć wp po drodze i expa w naturalny sposób. Może mi się wydaje,ale exp leci dość szybko nie wiem czy coś zmieniali więc chciałem normalnie w 8 typa pobiegać po mapce.
W następnej gierce miałem jednego typa ale stwierdził,że robienie hrabiny razem na normie nie ma sensu bo byśmy musieli się podzielic tymi poważnymi runami jakie tam padają,tymczasem ja sobie przerzuciłem runki z hammera, który przeszedł w nld i mam już kilka runek nawet uma z poprzednich gierek z 2 lata temu B) więc oczywiście miałem wbite czy coś w ogóle tam zgarnę,ale musiałem gierkę opuścić bo nie będę się prosił,normalnie bym go wyjebał i grał sobie dalej.
Ale śmiało koledzy, ktoś jeszcze chce mi napisać, że mogę ustawić lvl req? :blush:
rozumiem frustrację, ale interakcja z randomami w necie nie wygląda najlepiej w żadnej grze online, D2 nie było i nie jest wyjątkiem
2 lata temu lub wcześniej nie było inaczej
Jedyne wyjątki to start laddera i granie od pierwszej godziny na publikach, wtedy jest dużo większa szansa, że ludzie z głową grają bo chcą po prostu jak najszybciej odbębnić akty.
Ewentualnie HC graj, tam łatwo stracić postać więc mniej głąbów z SC= większa szansa spotkać randoma, któremu zależy i w miarę ogarnia.