d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska >
Poll > Diablo 2 Ressurected Update
Prev1456
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Feb 11 2026 12:41pm
To niby do czego
:huh:

Dalej nie powiesz bo nie wiesz cnie 😎

Cnie? Cnie? Cnie? Cnie? Cnie? :mellow:

Oczywiście, że wiem. Każde dziecko to wie.
Member
Gold: 420.00
Feb 11 2026 12:55pm
Cnie? Cnie? Cnie? Cnie? Cnie? :mellow:

Oczywiście, że wiem. Każde dziecko to wie.

Ta, bo nie wiesz b)

Ja jestem duży i nie mam 12 lat żeby widzeić. To powiedz mi B)
Member
Feb 11 2026 01:20pm
Ta, bo nie wiesz b)

Ja jestem duży i nie mam 12 lat żeby widzeić. To powiedz mi B)

Klejnot jest po to, by... uwaga - weź głęboki wdech, bo ta wiedza tajemna może sprawić, że zemdlejesz... uwaga... klejnot jest po to, by w niego klikać.

Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać.
Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać.

Klikać bez opamiętania.

Teraz możesz spokojnie wypuścić powietrze z płuc i próbować trawić tę informację w swojej głowie, uff.
Tylko ostrożnie. Myśl powolutku, drogi kolego:

Member
Gold: 33,888.00
Feb 11 2026 01:22pm
Mam motzny leak. Dodadzą VI, akt, a jedną z lokacji będzie wyspa Epsteina. Trzebą będzie łapać małe dzieci przebrane za stygijczyków. :DDDDDDD
Member
Gold: 420.00
Feb 11 2026 01:33pm
Klejnot jest po to, by... uwaga - weź głęboki wdech, bo ta wiedza tajemna może sprawić, że zemdlejesz... uwaga... klejnot jest po to, by w niego klikać.

Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać.
Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać. Klikać, klikać, klikać.

Klikać bez opamiętania.

Teraz możesz spokojnie wypuścić powietrze z płuc i próbować trawić tę informację w swojej głowie, uff.
Tylko ostrożnie. Myśl powolutku, drogi kolego:

https://media.tenor.com/w-kRWQ8OzxYAAAAM/explode-rage.gif

Po pierwsze łatwy report. Po drugie wróć do mojeo posta o kamieniu i może uda Ci się połaczyć te dwie kropki .. B)
Member
Feb 11 2026 02:04pm
Mam motzny leak. Dodadzą VI, akt, a jedną z lokacji będzie wyspa Epsteina. Trzebą będzie łapać małe dzieci przebrane za stygijczyków. :DDDDDDD

Go Back To Polska Topic List
Prev1456
Add Reply New Topic New Poll