d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Ed Gein
Prev12
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 21,719.56
Jan 29 2026 12:34pm
przeprowadził starszą Panią przez śliską ulicę. a coś Ty myślał ?! :angry:

przepraszam, to ja sie zgłaszam do prokuratury albo niech chemia lepiej życie z downem mnie podkabluje :thumbsup:
Member
Gold: 36.63
Warn: 10%
Jan 29 2026 12:40pm
przepraszam, to ja sie zgłaszam do prokuratury albo niech chemia lepiej życie z downem mnie podkabluje :thumbsup:

a Ty gdzie teraz jesteś drogi kolego? :mellow: jak temperatury? u mnie -10 ale w weekend ma być blisko -20 w nocy B) pozdrawiam serdecznie z całą rodziną i prosiłbym....szczerze nie obrażać tego użytkownika. ma nieoceniony wkład do Naszej Polskiej Sekcji i jest szanowanym użytkownikiem d2@jsp :rolleyes:
Member
Gold: 21,719.56
Jan 29 2026 12:44pm
a Ty gdzie teraz jesteś drogi kolego? :mellow: jak temperatury? u mnie -10 ale w weekend ma być blisko -20 w nocy B) pozdrawiam serdecznie z całą rodziną i prosiłbym....szczerze nie obrażać tego użytkownika. ma nieoceniony wkład do Naszej Polskiej Sekcji i jest szanowanym użytkownikiem d2@jsp :rolleyes:

ja jeszcze 2 dni w Polsce, w niedziele o 10 lecę ale tam w porównaniu do Twojej lokacji to wiosna (-9 bedzie w niedziele, teraz -22). Mogę szanować kogoś kto odwdzięcza się tym samym, jedyny jego wkład jaki obserwuje to powtarzanie w kółko tych samych tekstów jak jakis wąchacz kleju i reportowanie prawilnych mordeczek :wacko:
Member
Gold: 76.09
Jan 31 2026 02:35am
Oglądałem zaraz po premierze na Netflix, wyrzuciło mi to na głównej wtedy i się skusiłem bo kojarzyłem historię z kryminalnego podcastu. Całkiem spoko serial, troche pododawali pierdół zmyślonych, no ale musieli czymś wypchać stuletnią niekompletną historię. Mnie tylko troszke nie przekonał scenariusz głównego bohatera, troche za bardzo go ugrzecznili moim zdaniem względem tych mrocznych krwawych historii, które słszałem wcześniej i miałem w głowie :) Jak lubisz kryminały o mordercach to fajna pozycja ten miniserial. Umysł Ci sie nie skrzywi, bez obaw, przyjemnie i czilowo zrealizowane to jest.

Co do perwersji to z jednej nawet ubaw miałem fest, jak z dupeczką swoją chciał sie kopcić i mu nie drygał, ona sie pyta wtf,
a on do niej taki poważny i smutny, ŻE JEST ZA CIEPŁA i lód z wiadra zaczął na nią sypać XDDDD :wub:
Go Back To Polska Topic List
Prev12
Add Reply New Topic New Poll