no, tez sie nie spodziewałem, że bede grał w pd2 po miesiącu xD, poe2 przygoda zakonczyla sie po 2 dniach. Na HC są o dziwo jeszcze gry tristruny/baal runy/chaosy/pub mapki, jedynie z end game chase corruptami problem, np fcr soja na trade nie widzialem od tygodnia :D a jak sie znajdzie to pewnie bedzie za 20hr
mam amazonke bowerke multishot do robienia sewersow jedną reka, druga nie powiem gdzie :) nova sorke i teraz nekro do rotacji bedzie napierdalal przez calldeum i jungle, bo nie ma na co wydawać pieniędzy :mellow:
no widzialem soske twoja ładnie wystrojona jak na trzeci czy tam któryś char na hc ^^
akurat na stronce, na exchange czegoś wcozoraj szukałem i twój post o grusha mi sie w oczy rzucuił/
No z Poł2 troche śmiesznie bo tej Inkwizycji Dżonatanowskiej to fakt na kampani poużywałem bo użyteczne rare dropiły,
a na mapach przeklikałem na ślepo i dotarłem do architekta, ubiłem go, wyjebało mi pokoje i uznałem, że
dopóki mi tego jakiś pidżam w 10min na YT nie wytłumaczy jak setupować to tam nie wracam.
Nieczekałem jednak na film bo złapałem HH i sie zaczęło bzium przez bricze abbysy i uznałem, że nawet jak to w miare łatwe,
to wole ekstra dwie mapy jebnąć niż tam biegać po tym labiryncie. Zaraz potem też mnie olśniło, że w sumie skoro druidem nie gram, do piwnicy atziri mi nie po drodze
to właściwie jakbym dalej grał poprzedni patch i trzeba sie ewakuować stont