d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Niech Elderezjzji Mnie Zabij=e
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Dec 6 2025 01:03am
ja umrę, niech mnie zabiją, niech umrę w zapomnieniu, niech moje szczątki zjedzą robaki i krewetki.

https://youtu.be/r2snXlHJIe4?list=RD4CKpFcQdJXk

Ni3ch umre jako dobry chrześcijanin, kurwa, niech mnie zaibije tłum, niech umrę w cierpieniu, skurwysynu, niech umrę jak ścmieć, niech zdechne jak skurwol, niech umrę jak nirwirny, niecch zdechne jak śmieć niewierny, niecvh zdeechne.
Niech ja umre w cierpieniu, zabij mnie, niech mnie nie bedzie, zabij mnkje niech mnie nie bedzie, zabij m,nie.

Ni3ech mnie zabije los i ja nie chce łaski, niech mnie zabije los i przykry skurwopl, ja chce umrzec, niech mnie zabije śmikeć.
NBie jesztem w stanie żyć jak prawidłowy klutas, niech mnie zabije pierscien, niech ja umrę jak hara ghmara szifa shiva Svihfba niech mnie zabije piorun, niech ja umrę piorunem piersdolnięty, niech mnie jebnie piorun. Niwech ja umrę w cierpieniu, przepraszam , waybaczcie, niech umrze smiertelnik i grzesznik, niech umrze skurwol i smoiec jak ja.
Member
Gold: 17,719.56
Dec 6 2025 01:15am
Co ja zrobilem nie tak ze swoim zyciem ze w sobote jestem w pracy zamiast leciec jak on na fazie :wallbash:
Member
Gold: 36,209.59
Dec 6 2025 01:27am
Mmmm... Pierogi z węża
Jedząc je się odprężam
Mmmm... Kanapka z wilka
Mam ich w kieszeni kilka
Mmmm... pasztet z goblina
Już mi z ust cieknie ślina
Mmmm... kompot z jaszczura
Po nim chcę latać w chmurach
Member
Gold: 1,020.00
Dec 6 2025 05:22am
Co ja zrobilem nie tak ze swoim zyciem ze w sobote jestem w pracy zamiast leciec jak on na fazie :wallbash:

Nie martw się...

Praca uszlachetnia!
Go Back To Polska Topic List
Add Reply New Topic New Poll