d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Dowcipy O Menchesterze United V2
1237Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,000.00
Nov 21 2025 11:18am
W tym temacie dzielimy się humorem związanym z tym legendarnym klubem
Ponieważ jest to v2 tematu, który już tutaj kiedyś istniał na początek przypomnimy sobie perełki z poprzednika
Zapraszam do zabawy!

Samolot z pięcioma pasażerami ma właśnie się rozbić. Pojawił się problem, gdyż na pokładzie były tylko cztery spadochrony.

Pierwszy pasażer powiedział - Jestem Roy Keane - jeden z najlepszych irlandzkich piłkarzy. Jestem wart mnóstwo pieniędzy, moi fani mnie potrzebują , dlatego myślę, że powinienem się uratować. Pozostali się zgodzili i dali mu jeden ze spadochronów, po czym ten wyskoczył.
Druga osoba powiedziała - Jestem Gerry Adams - radykalny irlandzki polityk, który naprawdę może pomóc swojemu krajowi, dlatego myślę, że powinienem być ocalony. Pozostali przyznali mu rację i dali drugi spadochron.
Trzecia osoba powiedziała: - Jestem David Beckham - kapitan angielskiej drużyny narodowej. Mam żonę i dwóch synów. Wszyscy wiedzą, że jestem naprawdę miłym facetem, ale wszyscy myślą, że jestem głupi. To nieprawda, dlatego ja wezmę spadochron.
I wyskoczył.
Zostały dwie osoby. Papież i dziesięcioletnia uczennica. Papież powiedział - Dziecko. Jestem słaby i stary i przeżyłem swoje. Ty jesteś wciąż młoda i wszystko przed tobą. Weź spadochron, a ja zostanę w samolocie.
-Wszystko jest w porządku - powiedziała dziewczynka - nadal mamy jeszcze dwa spadochrony. David Beckham zabrał mój tornister

Member
Gold: 36.63
Warn: 10%
Nov 21 2025 11:20am
bardzo kurwa śmieszne :mellow: szapo ba!
Member
Nov 21 2025 11:21am
Wchodzi kibic Manchesteru do baru a barman do niego: wypierdalaj
Member
Gold: 2,583.57
Nov 21 2025 11:28am
przychodzi pogba do sklepu i muwi
-prosze dwa bulki
ekspedjentka mu daje te bulki a on wychodzi. nastepnego dnia wraca i muwi
-prosze dwa bulki; na co ta mu odpowiada
-pogba, nie mowi sie dwa bulki tylko dwie bółki
nastepnego dnia przychodzi znuw i muwi
-prosze dwa bulki
na co ta mu odpowiada
-pogba, nie muwi sie dwa bulki tylko dwie bulki. jezeli jeszcze raz powiesz dwa bulki to ci ich nie spszedam
pszychodzi pogba nastepnego dnia i muwi
-prosze trzy bułki
ekspedjętka taka zdziwjona bo zawsze 2 bral no ale daje mu. pogba wychodzi ze sklepu i muwi:
-i tak dwa bułki zjem a trzecio wypierdole
Member
Gold: 0.00
Warn: 20%
Nov 21 2025 11:42am
John z Liverpoolu wybierał się do Watykanu ze swoją mamą, aby zobaczyć papieża. John był zatroskany, bardzo chciał, aby papież dostrzegł go pośród tłumu ludzi. Mama pocieszała go:
- Papież jest wielkim fanem futbolu, więc kupię ci strój piłkarski FC Liverpool. Zobaczy czerwony strój i na pewno porozmawia z tobą.
Watykan, kilka dni później. John stoi pośród tłumu w koszulce FC Liverpoolu. Papież w swym papa-mobile zbliża się w jego kierunku. W pewnej chwili papież zatrzymuje papa-mobile, wysiada i... zaczyna rozmowę z innym chłopcem, ubranym w koszulkę Manchester United. Po chwili papież odjechał. John był bardzo przygnębiony i popłakał się. Matka uspokaja go:
- Nie martw się. Kupię ci koszulkę Manchester United, wrócimy tu jutro i tym razem papież na pewno z tobą porozmawia.
Watykan, następnego dnia. Tym razem John stoi w tłumie, ubrany w koszulkę Manchester United. Papież w swoim pojeździe zbliża się do niego, John jest podekscytowany. Papa-mobile się zatrzymuje przy nim, papież wysiada z wkurwioną miną, zbliża się do Johna i szepcze:
- Już ci wczoraj mówiłem, żebyś się odpierdolił - gardzę wami bardziej niż żydostwem!

:mellow:
Member
Nov 21 2025 11:44am
Kierowca busa bawił się tym, że przejeżdżał po każdym kibicu Manchesteru United, którego widział paradującego poboczem w swoich wszechobecnych czerwonych barwach. Zjeżdżał z drogi, żeby ich potrącić, słychał głośne "BUM", a potem wracał na jezdnię.

Pewnego dnia, jadąc, zobaczył księdza łapiącego stopa. Pomyślał, że zrobi dobry uczynek i zatrzymał busa. Zapytał księdza: "Dokąd jedzie Ksiądz?"

"Jadę odprawić mszę w kościele św. Józefa, jakieś dwa kilometry dalej" – odpowiedział ksiądz.

"Bez problemu, Księże! Podwiozę. Wsiadaj!"

Radujący się ksiądz wskoczył na siedzenie pasażera, a bus ruszył dalej. Nagle kierowca zobaczył kibica Manchesteru United idącego drogą i instynktownie zjechał, żeby go potrącić. Ale w ostatniej chwili przypomniał sobie o księdzu, więc w ostatniej chwili wrócił na jezdnię, ledwo chybiając faceta.

Jednak, choć był pewien, że ominął tego chwalącego się gnoja, usłyszał głośne "BUM". Nie rozumiejąc, skąd ten hałas, zerknął w lusterka i nic nie widząc, odwrócił się do księdza i powiedział:

"Przepraszam, Księże, prawie potrąciłem tego kibica Manchesteru United."

"Nic się nie stało" – odpowiedział ksiądz. – "Złapałem skurczybyka drzwiami!"
Member
Gold: 17,719.56
Nov 21 2025 01:10pm
JAKIE ZŁOTO, wspaniały żart o beckhamie szkoda ze totalnie nie mam pamieci do żartów.. ale odczytałem żonie i tez sie smiała :) pozdrawiam!
Member
Gold: 420.00
Nov 21 2025 01:14pm
Na szczęście tak mnie rozbawiły dowcipy, że postanowiłem poinformować junior moderatora. Pewnie pojśmieje się z nami B)
Member
Gold: 2,261.43
Nov 21 2025 01:34pm
:rofl:
Member
Nov 21 2025 01:34pm
Na szczęście tak mnie rozbawiły dowcipy, że postanowiłem poinformować junior moderatora. Pewnie pojśmieje się z nami B)

Czy wiesz, że angielska poczta wycofała serie znaczków piłkarskich?
Te znaczki przedstawiały graczy Manchesteru... i ludzie nie wiedzieli, na którą stronę pluć.

wy fani manchesteru przypominacie mi te znaczki
Go Back To Polska Topic List
1237Next
Add Reply New Topic New Poll