Świetna giera, aktualny sezon grałem pierwszy raz i się zakochałem, szkoda, że tylko dwa razy w roku nowy ladder, ale lepsze to niż nic :) Phoenix Strike sinką zaczynałem jako pierwszą (lightning traps --> Phoenix Strike), a potem sobie palka zrobiłem Vengeance bo od cholery sinką nafarmiłem tych czarmów z flat dmg ^^
ja sezon zaczynam od pet dudu bo bez gearu może t1 t2 mapki czyścić potem zrobiłem bowzonkę pod 6x socket hydrę i władowałem fajne joole :drool: faith dla merca rollneło mi się perf wiec sprzedałem z kilkukrotnym przebiciem a potem orb sorc ale ta jest troche lipa bo infi i tak cold resów nie ściąga i tylko cześć mapek można robić. mimo to sezonowi daje 9/10 i czekam na kolejny. fakt w miesiąc juz się dorabiasz i zostaje te 5 szukania pewnie perfów ;)
ciezko sie nie zgodzic
gram chyba od 6 sezonu, po pierwszym juz ciezko bylo patrzec na d2r, aktualnie nie ma opcji zebym zagral w to zbotowane gowno blizzardowskie

sam trading jest super bo nawet po 2 tygodniach itemy mają wartość
to samo community, mam duzo znajomych z d2r/poe co graja kazdy sezon, ale na fl sporo osob sie dodało przez te pare lat, poprostu z public gierek i na HC fajnie sobie pomoc z taxi, rozmianą runek czy sharowaniem exp eventów na mapie
bossy, mapki, corrupty, swietny kontent a mimo tego farmienie LOD zonów po fragmenty czy wssy dalej jest calkiem spoko zarobkiem, wiec tu kolejny plus ze akty mają jakies zastosowanie po dluzszym czasie
duzo razy juz chwalilem pd2 na sekcji i nie zamierzam przestawac, bo jak ktos zagra chociaz kilka dni to stara grafika jest bardzo niską ceną za to jak duzo zabawy oferuje ten mod, zwlaszcza ze dodali full hd juz jakis czas temu
This post was edited by firstmurloc on Oct 30 2025 07:18am