d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Klasyczne Diablo 2: Lod
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 36.63
Warn: 10%
Oct 30 2025 07:14am
Ja do grudnia będę miał już laptopa i pogram w pd2 i na tym realmie mnicha, gdzie mam nawet jakieś postacie B)

wiecej info need :unsure:
Member
Gold: 1,040.00
Oct 30 2025 07:15am
wiecej info need :unsure:

Jest gdzieś temat, na którejś stronie.
Member
Gold: 1,047.06
Oct 30 2025 07:17am
Świetna giera, aktualny sezon grałem pierwszy raz i się zakochałem, szkoda, że tylko dwa razy w roku nowy ladder, ale lepsze to niż nic :) Phoenix Strike sinką zaczynałem jako pierwszą (lightning traps --> Phoenix Strike), a potem sobie palka zrobiłem Vengeance bo od cholery sinką nafarmiłem tych czarmów z flat dmg ^^

ja sezon zaczynam od pet dudu bo bez gearu może t1 t2 mapki czyścić potem zrobiłem bowzonkę pod 6x socket hydrę i władowałem fajne joole :drool: faith dla merca rollneło mi się perf wiec sprzedałem z kilkukrotnym przebiciem a potem orb sorc ale ta jest troche lipa bo infi i tak cold resów nie ściąga i tylko cześć mapek można robić. mimo to sezonowi daje 9/10 i czekam na kolejny. fakt w miesiąc juz się dorabiasz i zostaje te 5 szukania pewnie perfów ;)

ciezko sie nie zgodzic

gram chyba od 6 sezonu, po pierwszym juz ciezko bylo patrzec na d2r, aktualnie nie ma opcji zebym zagral w to zbotowane gowno blizzardowskie :mellow:

sam trading jest super bo nawet po 2 tygodniach itemy mają wartość
to samo community, mam duzo znajomych z d2r/poe co graja kazdy sezon, ale na fl sporo osob sie dodało przez te pare lat, poprostu z public gierek i na HC fajnie sobie pomoc z taxi, rozmianą runek czy sharowaniem exp eventów na mapie

bossy, mapki, corrupty, swietny kontent a mimo tego farmienie LOD zonów po fragmenty czy wssy dalej jest calkiem spoko zarobkiem, wiec tu kolejny plus ze akty mają jakies zastosowanie po dluzszym czasie

duzo razy juz chwalilem pd2 na sekcji i nie zamierzam przestawac, bo jak ktos zagra chociaz kilka dni to stara grafika jest bardzo niską ceną za to jak duzo zabawy oferuje ten mod, zwlaszcza ze dodali full hd juz jakis czas temu

This post was edited by firstmurloc on Oct 30 2025 07:18am
Member
Oct 30 2025 07:19am
ciezko sie nie zgodzic

gram chyba od 6 sezonu, po pierwszym juz ciezko bylo patrzec na d2r, aktualnie nie ma opcji zebym zagral w to zbotowane gowno blizzardowskie :mellow:

sam trading jest super bo nawet po 2 tygodniach itemy mają wartość
to samo community, mam duzo znajomych z d2r/poe co graja kazdy sezon, ale na fl sporo osob sie dodało przez te pare lat i na HC fajnie sobie pomoc z taxi, rozmianą runek czy sharowaniem exp eventów na mapie

bossy, mapki, corrupty, swietny kontent a mimo tego farmienie LOD zonów po fragmenty czy wssy dalej jest calkiem spoko zarobkiem, wiec tu kolejny plus ze akty mają jakies zastosowanie po dluzszym czasie

duzo razy juz chwalilem pd2 na sekcji i nie zamierzam przestawac, bo jak ktos zagra chociaz kilka dni to stara grafika jest bardzo niską ceną za to jak duzo zabawy oferuje ten mod, zwlaszcza ze dodali full hd juz jakis czas temu

no zgadzam się w 100% :thumbsup: tylko nie za długi ten sezon? pół roku to całkiem sporo
Member
Gold: 420.00
Oct 30 2025 07:25am
Ja do grudnia będę miał już laptopa i pogram w pd2 i na tym realmie mnicha, gdzie mam nawet jakieś postacie B)

Uu no to wtedy chyba biere urlop na potyczki B)
Member
Oct 30 2025 07:28am
Jest gdzieś temat, na którejś stronie.

aha tvt pvp .... ja wole pvm i farmienie dobrych dropów :drool:
Member
Gold: 1,047.06
Oct 30 2025 07:29am
no zgadzam się w 100% :thumbsup: tylko nie za długi ten sezon? pół roku to całkiem sporo

no calkiem dlugi, mają mały ten dev team a chyba senpai woli zeby kazdy sezon dodał sporo zmian - quality of life, nowe unique, balans ( odkad gram nigdy nie bylo tak zeby top 5 mapper buildow sezonu bylo takich samych + starają sie buffowac to co jest zauwazalnie slabsze niz reszta ), ostatnio nawet dodali bossa end game

mysle ze wiekszosc community poprostu ucieszylaby sie z resetu ekonomii, napływu ludzi, a oni chcą zeby kazdy sezon zmienial jak najwiecej

tez problemem mogą byc premiery innych gier, gracze pd2 nie grają tylko w pd2, wiekszosc pewnie tez gra w poe/poe2/last epoch, wiec jakby np dali sezon w listopadzie to by sie przecieli z premierą w poe1 i duzo streamerow zostanie na poe, a tak np zizaran czy steelmage grali w pd2 i duzo nowych graczy doszlo w ciagu ostatnich 2 sezonow

Member
Oct 30 2025 07:29am
pd2 nie wiem jakim cudem przed mapką przed pitem OHM mi spadło a na mapce JAH a obok VEX leżało i się zajarałem całkowicie :angel:
Member
Oct 30 2025 07:31am
no calkiem dlugi, mają mały ten dev team a chyba senpai woli zeby kazdy sezon dodał sporo zmian - quality of life, nowe unique, balans ( odkad gram nigdy nie bylo tak zeby top 5 mapper buildow sezonu bylo takich samych + starają sie buffowac to co jest zauwazalnie slabsze niz reszta ), ostatnio nawet dodali bossa end game

mysle ze wiekszosc community poprostu ucieszylaby sie z resetu ekonomii, napływu ludzi, a oni chcą zeby kazdy sezon zmienial jak najwiecej

tez problemem mogą byc premiery innych gier, gracze pd2 nie grają tylko w pd2, wiekszosc pewnie tez gra w poe/poe2/last epoch, wiec jakby np dali sezon w listopadzie to by sie przecieli z premierą w poe1 i duzo streamerow zostanie na poe, a tak np zizaran czy steelmage grali w pd2 i duzo nowych graczy doszlo w ciagu ostatnich 2 sezonow

w peaku było w chuj ludzi i gier :) nie wiem o jakich strimerach mówisz ale to pewnie Prosi :> szkoda że Fifi już nie gra w d2 tylko tworzy swój zespół muzyczny :cry:
Member
Gold: 233.50
Oct 30 2025 10:26am
gracie na hc? w sensie na pd2

This post was edited by rudy on Oct 30 2025 10:27am
Go Back To Polska Topic List
Prev1234Next
Add Reply New Topic New Poll