d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > .cbx1992 + .wraps <3
Prev1333435363743Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 28 2025 01:10am
We have different life experiences, Jay, we're different people in general, and that's a good thing, because if everyone was the same, life would be boring. I actually deleted my Wild Rift account, got to level 20, and decided to delete my acc because I wasn't good at the game anyway. I had level 6 on my second account, and level 2 on my third, and I deleted all those damn accounts, including the ones on the website. I don't know why I had so many accounts.:wacko:

Och, całkowicie się z tobą zgadzam, przyjacielu! :hug:

Chyba nigdy nie słyszałem o tej grze! Słyszałem o Rift, ale nie o Wild Rift! Czy była zbyt trudna? :)
Member
Gold: 1,040.00
Oct 28 2025 01:13am
Och, całkowicie się z tobą zgadzam, przyjacielu! :hug:

Chyba nigdy nie słyszałem o tej grze! Słyszałem o Rift, ale nie o Wild Rift! Czy była zbyt trudna? :)

Mi po prostu w tej grze w ogóle nic nie wychodziło i wolę się "przykleić" do jednej tylko gry, jaką jest brawl stars. Często jak coś mi się nudzi, albo się nie sprawdza, to wchodzę w ustawienia i po prostu usuwam :) tak zrobiłem również ze starym, polskim komunikatorem GG - usunąłem i tyle, a przez kilkanaście lat miałem do niego zapisane hasło, ale nikt już tego nie używa w ogóle, więc na co mi to ;)
Member
Oct 28 2025 01:17am
I just couldn't get anything done with this game, and I'd rather stick to just one game, which is Brawl Stars. Often, when I get bored or something isn't working for me, I go into the settings and simply delete it.:)I did the same with the old, Polish instant messenger GG – I deleted it and that was it. I had a password saved for it for a dozen years, but no one uses it anymore, so what's the point?;)

To zrozumiałe! Wyglądasz na osobę, która nie lubi trzymać wielu rzeczy, których już nie używa! Myślę, że to całkiem zdrowe podejście! Wróciłeś do grania w Brawl Stars? Ja nadal nie zagrałem w tę grę od ostatniego razu! Chyba przeszedłem poziom wprowadzający i po prostu o tym zapomniałem! Mam z tym problem, jeśli chodzi o gry na telefon! :blush:
Member
Oct 28 2025 01:20am
To zrozumiałe! Wyglądasz na osobę, która nie lubi trzymać wielu rzeczy, których już nie używa! Myślę, że to całkiem zdrowe podejście! Wróciłeś do grania w Brawl Stars? Ja nadal nie zagrałem w tę grę od ostatniego razu! Chyba przeszedłem poziom wprowadzający i po prostu o tym zapomniałem! Mam z tym problem, jeśli chodzi o gry na telefon! :blush:

Tak, nie potrafię chomikować rzeczy, tylko je rozdaję, usuwam lub też wyrzucam, albo się dzielę nimi lub rozdaje biedniejszym. Czasami po prostu sprzedam coś, co mi nie leży. Gram w brawl stars, ale jakbym miał możliwość sprzedania konta, to pewnie bym tak zrobił, po prostu mi ta gra zajmuje trochę czas i mogę się przy niej odprężyć, w przerwach od postowania na jsp.
Member
Oct 28 2025 01:23am
Yes, I'm not good at hoarding things; I just give them away, delete them, or throw them away, or share them or give them to those less fortunate. Sometimes I just sell something I don't like. I play Brawl Stars, but if I had the opportunity to sell my account, I probably would. It just takes up some of my time, and I can relax with it during breaks from posting on JSP.

To naprawdę świetna sprawa! W mojej skrzynce prywatnych wiadomości zazwyczaj mam tylko około czterech otwartych wiadomości, ponieważ nie chcę usuwać wielu starych wiadomości, które mam tam od lat! Trzymam tak wiele rzeczy ze względu na ich wartość sentymentalną, lol! :lol:

Czy istnieje miejsce na jsp, gdzie można sprzedać swoje konto Brawl Stars? :)
Member
Oct 28 2025 01:25am
To naprawdę świetna sprawa! W mojej skrzynce prywatnych wiadomości zazwyczaj mam tylko około czterech otwartych wiadomości, ponieważ nie chcę usuwać wielu starych wiadomości, które mam tam od lat! Trzymam tak wiele rzeczy ze względu na ich wartość sentymentalną, lol! :lol:

Czy istnieje miejsce na jsp, gdzie można sprzedać swoje konto Brawl Stars? :)

Dla mnie sentyment nie istnieje, nie ma rzeczy, której nie mógłbym się wyzbyć. Wątpię, czy na jsp można sprzedać konto brawl stars.
Member
Oct 28 2025 01:32am
For me, sentimentality doesn't exist; there's nothing I can't get rid of. I doubt you can sell a Brawl Stars account on JSP.

To zrozumiałe! Szczerze mówiąc, chciałbym być bardziej taki! Nie jestem zbieraczem, ale trudno mi się rozstać z rzeczami! Nie jestem zbieraczem w tym sensie, że mam w domu stosy pudeł pełnych rzeczy i wąską ścieżkę, po której trzeba chodzić, lol! Ale myślę, że mój niepokój sprawia, że trzymam się wielu rzeczy! :lol:

Sprawdziłem, czy jest sekcja poświęcona grze Brawl Stars, ale nie znalazłem jej! Jest za to sekcja poświęcona grom mobilnym! Nie wiem tylko, czy sprzedaż kont do gier mobilnych na jsp jest legalna! Jeśli jesteś tym zainteresowany, to chyba musisz to sprawdzić! :D

https://forums.d2jsp.org/forum.php?f=251
Member
Oct 28 2025 01:38am
To zrozumiałe! Szczerze mówiąc, chciałbym być bardziej taki! Nie jestem zbieraczem, ale trudno mi się rozstać z rzeczami! Nie jestem zbieraczem w tym sensie, że mam w domu stosy pudeł pełnych rzeczy i wąską ścieżkę, po której trzeba chodzić, lol! Ale myślę, że mój niepokój sprawia, że trzymam się wielu rzeczy! :lol:

Sprawdziłem, czy jest sekcja poświęcona grze Brawl Stars, ale nie znalazłem jej! Jest za to sekcja poświęcona grom mobilnym! Nie wiem tylko, czy sprzedaż kont do gier mobilnych na jsp jest legalna! Jeśli jesteś tym zainteresowany, to chyba musisz to sprawdzić! :D

https://forums.d2jsp.org/forum.php?f=251

Jedyna rzecz, do której jestem naprawdę przywiązany, to jest moja dusza :blush: jest jak najbardziej materialna i duszę też da radę unicestwić, dlatego robię wszystko w tym życiu, żeby przede wszystkim najpierw uleczyć ją, bo była bardzo chora kiedyś, praktycznie przez 1,5 mln lat.
/A konto w brawl stars na razie może poczekać.

This post was edited by extravagant on Oct 28 2025 01:38am
Member
Oct 28 2025 01:52am
The only thing I'm truly attached to, my soul,:blush:is completely material, and it can also be destroyed. That's why I'm doing everything in this life to heal it first, because it was very sick once, for practically 1.5 million years.
/And a Brawl Stars account can wait for now.

Cóż, to dobrze. Chcesz jak najlepiej wykorzystać to życie! Nie chcę ponownie wdawać się w dyskusję na tematy religijne, ale wierzę, że kiedy skończymy już tę mękę na ziemi, jeśli zaufasz Jezusowi i prosiłeś Go o przebaczenie grzechów, zostaniesz uczyniony doskonałym i sprawiedliwym w oczach Boga, a po tym życiu rozpocznie się nasze prawdziwe życie, całkowicie pogrążone w obecności Boga w niebie! :)
Member
Oct 28 2025 01:55am
Cóż, to dobrze. Chcesz jak najlepiej wykorzystać to życie! Nie chcę ponownie wdawać się w dyskusję na tematy religijne, ale wierzę, że kiedy skończymy już tę mękę na ziemi, jeśli zaufasz Jezusowi i prosiłeś Go o przebaczenie grzechów, zostaniesz uczyniony doskonałym i sprawiedliwym w oczach Boga, a po tym życiu rozpocznie się nasze prawdziwe życie, całkowicie pogrążone w obecności Boga w niebie! :)

No ja uważam, że zanim gdziekolwiek odpoczniemy od tego życia tutaj na ziemi, to czeka nas jeszcze wiele żyć niestety, co jest mało optymistyczne :( ale na samym końcu czeka nas nagroda, nikt w nieskończoność nie będzie się reinkarnował, kiedyś musi być tego koniec, tylko że to może zająć wieki, tak jesteśmy w to uwikłani.
Go Back To Polska Topic List
Prev1333435363743Next
Add Reply New Topic New Poll