d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > .cbx1992 + .wraps <3
Prev1313233343543Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,040.00
Oct 27 2025 08:53pm
Co mam zrobić po tym, jak cię zwiążę? :blush:

Byłem alkoholikiem przez dwadzieścia lat, ale osiem lat temu rzuciłem picie!

Chciałbym tak, niby ja piję małe ilości, ale uważam, że to jest picie z czystej głupoty i wolałbym się tego wyzbyć. Co Ci pomogło w rzuceniu alkoholu? Pewnie początki były trudne.
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Oct 27 2025 08:54pm
Co mam zrobić po tym, jak cię zwiążę? :blush:

Byłem alkoholikiem przez dwadzieścia lat, ale osiem lat temu rzuciłem picie!

20 lat chlałeś? i jeszcze żyjesz Skarbie? wątroba nie siadła? wow :o :P

a co miałbyś ochotę mi związanemu zrobić? ja bym chciał analne koko jumbo :angel:
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 27 2025 09:30pm
I'd like to. I drink small amounts, but I think it's pure stupidity and I'd rather give it up. What helped you quit drinking? It must have been difficult at first.

Bóg odebrał mi alkohol! Było to wtedy, gdy zacząłem czytać Biblię i padłem na kolana ze łzami w oczach, błagając Boga, aby pomógł mi rzucić picie! Dwa miesiące później trafiłem do szpitala z infekcją stopy! Przez cztery dni leżałem w szpitalu, a potem wysłano mnie do domu z dużą dawką morfiny! Te cztery dni były dla mnie dobrym początkiem rzucenia picia, a morfina pomogła mi przetrwać ewentualne objawy odstawienia! Pierwszą rzeczą, jaką zrobiłem po powrocie do domu, było wylewanie całego piwa i od tamtej pory nie piłem ani kropli! :D

You've been drinking for 20 years? And you're still alive, honey? Is your liver still intact? Wow:about :P

, what would you like to do to me tied up? I'd like an anal jumbo cocoon.:angel:

Tak, przeżyłem dwadzieścia lat alkoholizmu! Prawdopodobnie nie byłoby mnie już wśród żywych, gdybym nie rzucił picia! :)

Ostatnio sprawdzałem i moja wątroba jest w dobrej kondycji! :D

Nie wiem, czym jest anal jumbo cocoon, ale podoba mi się to określenie! :wub:
Member
Oct 27 2025 09:33pm
Bóg odebrał mi alkohol! Było to wtedy, gdy zacząłem czytać Biblię i padłem na kolana ze łzami w oczach, błagając Boga, aby pomógł mi rzucić picie! Dwa miesiące później trafiłem do szpitala z infekcją stopy! Przez cztery dni leżałem w szpitalu, a potem wysłano mnie do domu z dużą dawką morfiny! Te cztery dni były dla mnie dobrym początkiem rzucenia picia, a morfina pomogła mi przetrwać ewentualne objawy odstawienia! Pierwszą rzeczą, jaką zrobiłem po powrocie do domu, było wylewanie całego piwa i od tamtej pory nie piłem ani kropli! :D

Tak, przeżyłem dwadzieścia lat alkoholizmu! Prawdopodobnie nie byłoby mnie już wśród żywych, gdybym nie rzucił picia! :)

jesteś bardzo wierzący? ja codziennie oglądam Mszę Świętą i liczę na nawrócenie fafnirka. modle się też często. myślisz że Jezus wybaczy Nam że grzeszymy? :( 20 lat picia...ja po tygodniu bym wymiękł. szacun !
Member
Oct 27 2025 09:35pm

Do dzisiaj mam Biblię, którą odziedziczyłem po babci. Zmarło jej się w lutym i mam po niej popielniczkę, której używam nonstop, różaniec, na którym się modlę (ostatnio częściej), właśnie tę Biblię i 2 stare łyżeczki, które mają chyba pół wieku. To sobie zachowałem na pamiątkę.
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 27 2025 09:44pm
Are you a true believer? I watch Holy Mass every day and hope for Fafnirk's conversion. I also pray often. Do you think Jesus will forgive us for our sins?:(20 years of drinking... I'd give up after a week. Respect!

Oczywiście, że jestem prawdziwym wierzącym! Absolutnie wierzę, że Jezus przebaczy nam nasze grzechy! Umarł na krzyżu, aby pokryć nasze grzechy! Zapłacił za nasze grzechy! Wierzę, że to Jezus nas zbawia, a nie my sami! :love:

Wiele razy próbowałem rzucić picie na własną rękę, ale zawsze kończyło się to niepowodzeniem! Dopiero Bóg pomógł mi rzucić picie! :)

I still have the Bible I inherited from my grandmother. She passed away in February, and I have an ashtray I use constantly, a rosary I pray with (more often lately), this very Bible, and two old teaspoons that are probably half a century old. I kept these as souvenirs.

Bardzo fajnie! Czy ty też wierzysz w Jezusa? :D
Member
Oct 27 2025 09:49pm
Oczywiście, że jestem prawdziwym wierzącym! Absolutnie wierzę, że Jezus przebaczy nam nasze grzechy! Umarł na krzyżu, aby pokryć nasze grzechy! Zapłacił za nasze grzechy! Wierzę, że to Jezus nas zbawia, a nie my sami! :love:

Wiele razy próbowałem rzucić picie na własną rękę, ale zawsze kończyło się to niepowodzeniem! Dopiero Bóg pomógł mi rzucić picie! :)

Bardzo fajnie! Czy ty też wierzysz w Jezusa? :D

Ja uważam, że Jezus owszem, mógł istnieć i pewnie tak było, bo są i na to jakieś tam dowody, ale kategorycznie nie uważam, że trafił do nieba nas sądzić razem z Bogiem, bo wierzę w reinkarnację i według mnie nie jest żadnym wyjątkiem i jak każdy z nas ma nowe, kolejne życie. Jestem pewien, że w pewnym momencie każdy z nas trafi do swojego domu (nie każdy może trafić w to samo miejsce niestety) ale to wymaga szeregu różnych karnacji, nawet i miliona kolejnych lat. Pamiętam swoje niektóre poprzednie wcielenia, sięgające 1,5 mln lat wstecz i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej.
Member
Oct 27 2025 09:51pm
Ja uważam, że Jezus owszem, mógł istnieć i pewnie tak było, bo są i na to jakieś tam dowody, ale kategorycznie nie uważam, że trafił do nieba nas sądzić razem z Bogiem, bo wierzę w reinkarnację i według mnie nie jest żadnym wyjątkiem i jak każdy z nas ma nowe, kolejne życie. Jestem pewien, że w pewnym momencie każdy z nas trafi do swojego domu (nie każdy może trafić w to samo miejsce niestety) ale to wymaga szeregu różnych karnacji, nawet i miliona kolejnych lat. Pamiętam swoje niektóre poprzednie wcielenia, sięgające 1,5 mln lat wstecz i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej.

:mellow:
Member
Oct 27 2025 09:51pm
:mellow:

Nie bądź jak better_living.
Member
Oct 27 2025 09:52pm
Nie bądź jak better_living.

:o :unsure: