d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > .cbx1992 + .wraps <3
Prev1303132333443Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 27 2025 08:27pm
I once went to a therapist and couldn't fully open up to him because he wasn't approachable, and I, on the other hand, don't feel much need to talk about my problems.

W moim przypadku to był niepokój, który próbowałem ukryć! Kiedy rzuciłem wszystkie narkotyki i alkohol, zaburzenia lękowe zaczęły naprawdę dawać o sobie znać! Może to być coś w tym rodzaju. A może po prostu pragniesz narkotyku, ponieważ lubisz być pod jego wpływem! :)
Member
Gold: 1,040.00
Oct 27 2025 08:30pm
W moim przypadku to był niepokój, który próbowałem ukryć! Kiedy rzuciłem wszystkie narkotyki i alkohol, zaburzenia lękowe zaczęły naprawdę dawać o sobie znać! Może to być coś w tym rodzaju. A może po prostu pragniesz narkotyku, ponieważ lubisz być pod jego wpływem! :)

To jest po prostu uzależnienie, dawno narkotyki mi przestały dawać frajdę i należytą bombę. Paliłem też kiedyś dużo zioła przez 7 lat, ale teraz przez ostatnie 6 lat palę tylko raz w roku, dużo się pod tym kątem zmieniło. Miałem kiedyś też fajną terapeutkę, naprawdę mi się podobała, taki rasowy milf :evil: łącznie miałem 3 terapeutów w życiu i do żadnego nie poszedłem sam, zawsze pod jakimś przymusem.
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Oct 27 2025 08:32pm
To jest po prostu uzależnienie, dawno narkotyki mi przestały dawać frajdę i należytą bombę. Paliłem też kiedyś dużo zioła przez 7 lat, ale teraz przez ostatnie 6 lat palę tylko raz w roku, dużo się pod tym kątem zmieniło. Miałem kiedyś też fajną terapeutkę, naprawdę mi się podobała, taki rasowy milf :evil: łącznie miałem 3 terapeutów w życiu i do żadnego nie poszedłem sam, zawsze pod jakimś przymusem.

no narkus i alkoholik co zrobisz :rolleyes:
Member
Oct 27 2025 08:32pm

Skarbie :cry: nie mogę spać. śniło mi się że całowałem Ci stópki :blush: :cry:
Member
Oct 27 2025 08:35pm
no narkus i alkoholik co zrobisz :rolleyes:

Takie życie sobie sam wybrałem i póki nie będę go chciał zmienić, to nic się samo nie zrobi. Tak naprawdę mam już dosyć i narkotyków i alkoholu i nawet rozważałem roczny odwyk gdzieś w zamknięciu i to chodzi za mną od dłuższego czasu, ale się nie mogę zdecydować, bo gdzieś dalej sobie w głowie układam, że jak piję co kilka dni, czy lecę na temacie co 2-3 miesiące, to jest wszystko w porządku. A nie jest.
Member
Oct 27 2025 08:41pm
Takie życie sobie sam wybrałem i póki nie będę go chciał zmienić, to nic się samo nie zrobi. Tak naprawdę mam już dosyć i narkotyków i alkoholu i nawet rozważałem roczny odwyk gdzieś w zamknięciu i to chodzi za mną od dłuższego czasu, ale się nie mogę zdecydować, bo gdzieś dalej sobie w głowie układam, że jak piję co kilka dni, czy lecę na temacie co 2-3 miesiące, to jest wszystko w porządku. A nie jest.

najlepszy Fafnir byłby jakby prosił o piątkę pod sklepem. jako nieudacznik....wtedy inni czuli by się lepiej :mellow: idz do Monaru drogi kolego...tam Ci pomogą i wyjdziesz na prostą ^_^
Member
Oct 27 2025 08:43pm
It's simply an addiction; drugs stopped giving me the fun and the buzz I deserved a long time ago. I also used to smoke a lot of weed for seven years, but now for the last six, I only smoke once a year; a lot has changed in that regard. I also had a great therapist once; I really liked her, a real MILF.:evil:I've had three therapists in my life, and I've never gone to any of them on my own; it was always under some sort of duress.

Są terapeuci, którzy specjalizują się w zaburzeniach związanych z nadużywaniem substancji psychoaktywnych! Mogą pomóc Ci odkryć prawdziwy powód, dla którego zażywasz narkotyki lub chcesz je zażywać, i nauczyć Cię sposobów radzenia sobie z tymi pokusami! Jeśli chcesz się z tego wyrwać, warto to sprawdzić! Kiedy rzuciłem picie, pomogło mi uświadomienie sobie, że nawet jeśli wypiję jedno piwo, znów wrócę do codziennego picia! ;)

Honey,:cry:I can't sleep. I dreamed I was kissing your feet.:blush: :cry:

Przepraszam, kochanie! Chciałabym być tam, żeby cię przytulić i pomóc ci zasnąć w moich ramionach! :wub:
Member
Oct 27 2025 08:46pm
Są terapeuci, którzy specjalizują się w zaburzeniach związanych z nadużywaniem substancji psychoaktywnych! Mogą pomóc Ci odkryć prawdziwy powód, dla którego zażywasz narkotyki lub chcesz je zażywać, i nauczyć Cię sposobów radzenia sobie z tymi pokusami! Jeśli chcesz się z tego wyrwać, warto to sprawdzić! Kiedy rzuciłem picie, pomogło mi uświadomienie sobie, że nawet jeśli wypiję jedno piwo, znów wrócę do codziennego picia! ;)

Przepraszam, kochanie! Chciałabym być tam, żeby cię przytulić i pomóc ci zasnąć w moich ramionach! :wub:

zwiąż mnie proszę :cry:
Member
Oct 27 2025 08:47pm
najlepszy Fafnir byłby jakby prosił o piątkę pod sklepem. jako nieudacznik....wtedy inni czuli by się lepiej :mellow: idz do Monaru drogi kolego...tam Ci pomogą i wyjdziesz na prostą ^_^

Byłem w monarze i zakończyłem terapię, która mi niewiele pomogła tak naprawdę. Ja to bym się musiał zamknąć gdzieś na rok i przestać oszukiwać samego siebie, bo ten problem gdzieś jest, skoro sięgam po jedno i drugie. To już nie jest chyba rekreacja.

Długo już nie pijesz?
Member
Oct 27 2025 08:51pm
tie me up please:cry:

Co mam zrobić po tym, jak cię zwiążę? :blush:

I was in Monar and finished therapy, which didn't really help me much. I'd have to lock myself away for a year and stop lying to myself, because the problem is still there, since I'm resorting to both. It's probably not recreational anymore.

Haven't you been drinking for a long time?

Byłem alkoholikiem przez dwadzieścia lat, ale osiem lat temu rzuciłem picie!
Go Back To Polska Topic List
Prev1303132333443Next
Add Reply New Topic New Poll