d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > .cbx1992 + .wraps <3
Prev1293031323343Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Oct 27 2025 10:48am
Będzie fajniej, jeśli uda nam się zrobić jedno i drugie! :drool:

pomyślimy :blush: jakie masz plany na 4 dni wolnego? jak się mają Nasze pieski? iso pic :rolleyes:
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 27 2025 11:12am
I had a shitty day.

Przykro mi z tego powodu! Ja też miałam jeden z tych dni! Dostosowują mi dawkę prozacu i teraz znów przechodzę okres dostosowawczy! To było prawdziwe miasto niepokoju! :(

pomyślimy :blush: jakie masz plany na 4 dni wolnego? jak się mają Nasze pieski? iso pic :rolleyes:

Muszę tylko odebrać lekarstwa, zrobić małe zakupy spożywcze i odpocząć! Muszę się bardzo starać, żeby nie brać benzodiazepiny! Ostatnio bardzo mnie dręczy niepokój! :cry:

Taco ma się dobrze! Śpi teraz tuż obok mnie! Nacho jest obok, ale prawdopodobnie dzisiaj lub jutro ją przyniosę! :D

Member
Gold: 30.00
Warn: 10%
Oct 27 2025 11:21am
Przykro mi z tego powodu! Ja też miałam jeden z tych dni! Dostosowują mi dawkę prozacu i teraz znów przechodzę okres dostosowawczy! To było prawdziwe miasto niepokoju! :(

Muszę tylko odebrać lekarstwa, zrobić małe zakupy spożywcze i odpocząć! Muszę się bardzo starać, żeby nie brać benzodiazepiny! Ostatnio bardzo mnie dręczy niepokój! :cry:

Taco ma się dobrze! Śpi teraz tuż obok mnie! Nacho jest obok, ale prawdopodobnie dzisiaj lub jutro ją przyniosę! :D

https://i.imgur.com/9eekqSl.jpeghttps://i.imgur.com/bNOAL3N.jpeg

unikaj też alkoholu i narkotyków Skarbie :( wystarczy że to pijak i ćpun :P Adoptujesz to maleństwo? odpoczywaj.... tak właśnie zrób! i dość bananów! :angry: nie chce Cię znowu stracić :cry:
Member
Gold: 1,040.00
Oct 27 2025 01:32pm

https://i.imgur.com/9eekqSl.jpeghttps://i.imgur.com/bNOAL3N.jpeg

Od benzo można się uzależnić, uważaj Jay.
Member
Oct 27 2025 04:44pm
Also avoid alcohol and drugs, honey,:(it's enough that^fafnirekHe's a drunk and a junkie.:PAre you adopting this little one? Rest.... that's what you do! And enough bananas!:angry:I don't want to lose you again.:cry:

Nie biorę żadnych narkotyków ani nie piję alkoholu, kochanie! Jedyne leki, które biorę, to te przepisane mi przez lekarzy! Nie ma też znaczenia, czy walczę z klanem bananowym, czy nie! I tak zostanę zawieszony, ponieważ wszyscy oni śledzą mnie i zgłaszają wszystkie moje posty! Ostatnim razem zostałem zawieszony za to, że powiedziałem komuś, że nie jest mile widziany w moich wątkach! Powiedziałem to w moim własnym wątku, ponieważ nękali mnie i lidera mojej gildii! Zostaję więc zawieszony za wszystko tylko dlatego, że moderatorzy mnie nie lubią! :)

Benzos can be addictive, be careful Jay.

O tak, wiem! Niedawno przeszedłem okres odstawienia benzodiazepin! Prawdopodobnie czeka mnie kolejny, ponieważ spośród wszystkich leków, które biorę, tylko benzodiazepiny mi pomagają! :(
Member
Oct 27 2025 04:45pm
Nie biorę żadnych narkotyków ani nie piję alkoholu, kochanie! Jedyne leki, które biorę, to te przepisane mi przez lekarzy! Nie ma też znaczenia, czy walczę z klanem bananowym, czy nie! I tak zostanę zawieszony, ponieważ wszyscy oni śledzą mnie i zgłaszają wszystkie moje posty! Ostatnim razem zostałem zawieszony za to, że powiedziałem komuś, że nie jest mile widziany w moich wątkach! Powiedziałem to w moim własnym wątku, ponieważ nękali mnie i lidera mojej gildii! Zostaję więc zawieszony za wszystko tylko dlatego, że moderatorzy mnie nie lubią! :)

O tak, wiem! Niedawno przeszedłem okres odstawienia benzodiazepin! Prawdopodobnie czeka mnie kolejny, ponieważ spośród wszystkich leków, które biorę, tylko benzodiazepiny mi pomagają! :(

Nigdy nie brałem benzodiazepin, ale słyszałem, że to są silne leki.
Member
Oct 27 2025 05:05pm
I have never taken benzodiazepines, but I have heard that they are strong drugs.

Tak, są dość mocne! Szybko się na nie uodparniasz! :)
Member
Oct 27 2025 05:31pm
Tak, są dość mocne! Szybko się na nie uodparniasz! :)

Jedna z tych rzeczy, o której dużo słyszałem i nie chciałbym jej w życiu wziąć ^_^ dość się nabrałem już syfu w życiu, lubiłem narkotyki i w sumie do dzisiaj z nimi walczę, potrafię na kilka miesięcy o nich zapomnieć, a jak nabiorę ochoty, to lecę kilka dni, a nawet do tygodnia i nie potrafię się opamiętać :(
Member
Oct 27 2025 08:15pm
One of those things I've heard a lot about and wouldn't want to do it in my life.^_^I've had enough of a shitty life, I liked drugs and I still struggle with them. I can forget about them for a few months, and when I feel like it, I go for a few days, or even a week, and I can't get over it.:(

Byłem w takiej sytuacji i przeżyłem to, bracie! To nie znaczy, że coś jest z tobą nie tak! Być może masz pewne sprawy, które musisz uporządkować w swojej głowie! Czy zgłosiłeś się z tym do terapeuty? Może on pomóc ci odkryć, co skłania cię do zażywania narkotyków! :hug:
Member
Oct 27 2025 08:21pm
Byłem w takiej sytuacji i przeżyłem to, bracie! To nie znaczy, że coś jest z tobą nie tak! Być może masz pewne sprawy, które musisz uporządkować w swojej głowie! Czy zgłosiłeś się z tym do terapeuty? Może on pomóc ci odkryć, co skłania cię do zażywania narkotyków! :hug:

Chodziłem kiedyś do terapeuty i nie mogłem się przed nim w pełni otworzyć, bo mi nie podchodził, a ja też z drugiej strony nie czuję wielkiej potrzeby mówić o swoich kłopotach.
Go Back To Polska Topic List
Prev1293031323343Next
Add Reply New Topic New Poll